HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 947.

2012.03.01. 19:32 Gabbá

Kajak-kenu:

Vajda Attila négyhetes portugáliai edzőtáborból tért haza öt napra, de pénteken máris visszautazik az ingerszegény Montebelo Aguieirába. Az olimpiai bajnok magyar kenus elmondta, hogy itthon sem tudta magát kipihenni, hiszen ugyanúgy futott, úszott és kondizott. "Nem volt pihentető az elmúlt néhány nap, de nem gond, ismét irány Portugália, ahol úgyis elég ingerszegény a környezet. A szállás rendben van, egyedül az zavar, hogy akadozik az internet-szolgáltatás a bázison, így pedig nagyon nehéz tartanom a kapcsolatot az itthoniakkal. Egyébként a nyugalmunkat nem zavarja semmi, tíz kilométerre van a legközelebbi falu, Coimbra városa pedig 50 kilométerre, szóval a szabadidőnkben leginkább csak olvasásra van lehetőségünk. Az étkezés sem problémamentes, a reggeli rendben van, de az ebéd- és vacsorakínálat egyáltalán nem változatos, könnyen meg lehet unni a kinti ízeket. Valahogy nem sütik át a húsokat, és nem is fűszereznek rendesen. Engem ez kevésbé zavar, mert dietetikussal dolgozom, a saját étrendemet követve készülök, a csapattársaimat jobban megviseli a dolog" - mondta Vajda közleményben. Peking olimpiai bajnoka hozzátette, hogy az első két hétben nagyon hideg volt Portugáliában, délután is nulla fokban eveztek, és bár a harmadik hétben megjött a meleg, a szél is feltámadt. 

Kézilabda:

Kegyelmet kért a köztársasági elnöktől Pásztor István kézilabdázó, akinek csütörtökön kellett volna megkezdenie fogház büntetését halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt; az államfő döntéséig a sportolónak nem kell fogházba vonulnia - tájékoztatott a Veszprémi Törvényszék szóvivője. Dülkné Pintér Zsuzsanna közlése szerint a 2011 novemberében másodfokon nyolc hónap fogházra ítélt Pásztor István kegyelmi kérvényt terjesztett elő. A büntetés-végrehajtás elhalasztását Schmitt Pál köztársasági elnök döntéséig engedélyezték - tette hozzá. A halasztást az igazságügyi államtitkár rendelheti el ilyen esetben; Répássy Róbert, a Közigazgatási és Igazságügyi Minisztérium államtitkára a kegyelmi kérvény elbírálásáig elrendelte Pásztor István büntetés-végrehajtásának elhalasztását - közölte a tárca. A törvényszéki szóvivő arról is tájékoztatott, hogy a kegyelmi kérvény elbírálásának nincs hivatalos határideje, ahogy a köztársasági elnök napirendje engedi, foglalkozik az üggyel. Pásztor István 2010. szeptember 29-én Veszprémben egy kijelölt gyalogátkelőhelyen motorkerékpárjával elgázolt egy 80 éves férfit, aki a helyszínen meghalt. Az élsportoló a 40 kilométeres sebességkorlátozó tábla ellenére 76-80 kilométeres sebességgel hajtott, és az elütési sebesség (az igazságügyi műszaki szakértő szerint) legalább 69-76 kilométeresre tehető - közölte annak idején a törvényszék akkori szóvivője, Kahler Frigyes. Pásztor István volt magyar válogatott és világválogatott kézilabdázót, aki a baleset idején az első osztályban játszó balatonfüredi kézilabdacsapat kapitánya volt, a bíróság halálos közúti baleset gondatlan okozása miatt nyolc hónap fogházbüntetésre ítélte, öt évre a gépjárművezetéstől is eltiltotta. Pásztor István a büntetését nem kezdte meg a jogerős ítélet után, hanem haladékot kért és kapott, március elsején kellett volna fogházba vonulnia. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr84282111

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása