HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 949.

2012.03.03. 18:05 Gabbá

Olimpia, London 2012:

Bő egy héten át, szombattól szombatig birtokolják a legjobb brit úszók a vadonatúj londoni Aquatics Centre-t, ahol a nyáron az ötkarikás játékok vizes versenyeit rendezik majd meg. A válogató viadalon az első vagy a második helyen végzett úszók szereznek indulási jogot, emellett teljesíteniük kell a brit szövetség által előírt szintidőket. Az uszodaegyüttes felépítése mintegy 330 millió eurónak (95 milliárd forint) megfelelő összegbe került. A két medencét - egy 50 métereset és egy 25-öst - magában foglaló létesítményt 160 méter hosszú és 80 méter széles tető fedi, 17 és fél ezer ember befogadására alkalmas, és az olimpia után, az ideiglenes jelleggel telepített ülőalkalmasságok visszabontásával két és fél ezresre szűkül a nézőtéri kapacitása. "Valóságos építészeti költemény" - áradozott az Aquatics Centre-ről Boris Johnson, London polgármestere, aki első ízben látva az uszodakomplexumot az EFE beszámolója szerint elképedve mondta: "Nem hittem volna, hogy ennyire szép lesz!" 

Labdarúgás:

A Maruzsi László által kifejlesztett, játékvezetőket segítő technikai találmány nem jutott tovább a futball szabályalkotó testületének (IFAB) hétvégi egyeztetését követően. A Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) - amely egyelőre a gólvonalon áthaladó labdák helyzetének megállapítását várta el - közleménye szerint a nyolc technikai vívmány közül kettő, a Hawk-Eye és a GoalRef elnevezésű találmány felelt meg az előzetes teszteknek. Ezeket az elkövetkezendő néhány hónapban tovább vizsgálják majd, és július 2-án, egy nappal a nyári Európa-bajnokság döntője után hoznak végleges döntést arról, hogy melyiket vezetik be. "Kicsit magam alatt vagyok, mert ha kevesebb lett volna itthon a gáncsoskodás, ha néhány ember nem rúg belém, és nagyobb az összefogás, akkor jobb eredményt is elérhettünk volna" - kezdte az [origo]-nak Maruzsi, aki elárulta, hogy 56 százalékos lett a teszt eredménye, a FIFA pedig 98 százalékot várt volna el. "Teljesen korrekt volt a FIFA értékelése, sajnos tudtuk, hogy a teniszben is használt Hawk-Eye 20 millió dolláros chipjével nem tudjuk felvenni a versenyt, mert mögöttünk nem volt ekkora anyagi támogatás. Fejlesztenünk kell a kameránkon a gyorsaságban, és abban, hogy erős fénynél ne mosódjon össze a labda és az árnyéka." Az 1886-ban alapított, nyolcfős IFAB tagságának felét - 1913 óta - a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) adja, a másik négy szakértő pedig Angliát, Skóciát, Észak-Írországot és Walest képviseli. A szabályok megváltoztatásához a voksok 75 százaléka szükséges. A "Grál-lovagoknak" is nevezett testület az elmúlt években mindig a technikai újítások bevezetése ellen szavazott. 

Ökölvívás:

Az Universum Box Promotion régi-új igazgatója, Peter Hanraths elégedett bokszolókat és izgalmas meccseket akar. Nemrég visszatért a német profi ökölvívócsapatba Peter Hanraths, a korábbi gazdasági igazgató évekkel ezelőtt szívproblémái miatt hagyta el a klubot, sokak szerint az ő távozása akkor egyenesen a csapat végét is jelentette, amit jól igazolnak az elmúlt évek történései. Hanrath szerint az Universumnak ismét egységes csapatot kell alkotnia, ha versenyképes akar maradni. "A sikerhez elégedett bokszolókra van szükségünk. Mindenkinek annyit kell adni, amennyit ér, nem szabad, hogy bárki azt érezze, hogy kihasználják. Nem fogok senkit se leszerződtetni, ha nem tudok neki biztos jövőt ajánlani, különben a saját hírnevemet tenném tönkre" - mondta Hanraths, aki jó úton halad ahhoz, hogy visszahozza a klubhoz a nemrég távozó Alexander Dimitrenkót. Hanraths szerint kezdetben a Sauerlanddal való együttműködés lesz a cél. "Legalább hat meccset el tudok képzelni a két csapat között, ami nagyon is érdekelné az embereket. Rengeteg unalmas mérkőzést látunk mostanában, de ha kiegyenlített meccseket kínálunk, ráadásul visszavágókat is lekötünk, abból mindenki profitálhat."

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr704286618

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása