HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 964.

2012.03.18. 12:23 Gabbá

Vívás:

Nem hivatalos számítás szerint Imre Géza ott lehet a férfi párbajtőrözők olimpiai versenyén, pedig az utolsó kvalifikációs állomáson a 64-es tábla első fordulójában vereséget szenvedett. Imre ugyanattól az amerikai Weston Kelseytől kapott ki 15-11-re, aki miatt Boczkó Gábor pénteken nem került fel a főtáblára. A korábbi selejtezős állomásokon viszont annyi pontot gyűjtött, hogy így is minden bizonnyal kvótához jutott. Amennyiben ez hivatalossá válik, az azt jelenti, hogy Boczkó viszont nem vívhat Londonban. Imre kvótája miatt ugyanis nem indulhat az áprilisi, európai zónaversenyen, mivel azon csak olyan országok képviselői léphetnek pástra, amelyek addig még nem rendelkeznek ötkarikás részvételi joggal az adott szakágban. Az eredmények összesítésénél az Eb- és a vb-produkciók mellett a Világkupa-sorozat nyolc versenyéből ötöt vesznek figyelembe. Imre esetében a párizsi a kieső eredmények között van. A nyári játékokon a férfi párbajtőrözők csak egyéniben versenyeznek. A párizsi Vk-viadalon Imre mellett további négy magyar párbajtőröző került a legjobb 64 közé: Rédli András egy fordulót ment, Pádár Tamás, Hanczvikkel Márk és Szényi Péter viszont Imréhez hasonlóan az első asszójában vereséget szenvedett. Rédli 27., Imre 33., Pádár 41., Hanczvikkel 60., Szényi pedig 62. lett a 280 fős mezőnyben. 

Úszás:

Nem lesz ott a londoni olimpián Ian Thorpe, az ausztrálok ötszörös ötkarikás bajnok úszója, miután a pénteki 200 m gyorshoz hasonlóan vasárnap 100 m gyorson sem jutott döntőbe az Adelaide-ben zajló hazai válogatón. A 29 éves versenyző a rövidebb távon 50.35 mp-es idejével már az előfutamból sem lépett tovább, s összesítésben csupán 21.-ként zárt. Ahhoz, hogy legalább a váltó tagjaként ott lehessen a nyáron Londonban, az első hatban kellett volna végeznie. Thorpe pénteken 200-on 12. lett. A 11-szeres világbajnok jó egy esztendeje, bő fél évtizedes szünet után tért vissza a medencébe azzal a szándékkal, hogy ötkarikás szereplő lehessen a brit fővárosban. "Nagyon nehéz megemészteni, hogy nem értem el a célomat. Csalódott vagyok, hogy a versenyzésem nem tükrözte azt a sok munkát és edzést, amit elvégeztem. Ezzel együtt nem bánom, hogy belevágtam, sőt, örülök, hogy megvolt bennem az akarat, és adtam ennek a dolognak egy esélyt" - mondta Thorpe. 

Olimpia, 2012 London:

A brit légitársaságok úgy vélik, a kormánynak többet kellene tennie azért, hogy az olimpia ideje alatt elkerülhetőek legyenek a késések és ne alakuljon ki káosz a londoni repülőtereken. A British Airlines, a British Midland, az easyJet és a Virgin Atlantic közös levélben fordult a kormányhoz, amelyben azt kérték, hogy lépjen az ügyben. Szerintük a megnövekvő forgalom és a szigorú ellenőrzések miatt már egy biztonsági riasztás vagy a rossz idő is fejetlenséget idézhet elő a légikikötőkben. A légitársaságok vezetői, a kormány és a légiközlekedési szakértők a tervek szerint jövő csütörtökön tárgyalnak egymással a teendőkről. Az olimpiát július 27. és augusztus 12. között rendezik Londonban.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr364323632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása