HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 983.

2012.04.06. 17:53 Gabbá

Úszás:

Az Európai Úszó Szövetség (LEN) küldöttségének csütörtökön lezárult helyszíni szemléjén komoly logisztikai feladatokkal kellett szembesülnie a május 21-én kezdődő debreceni Európa-bajnokság szervezőinek. "Nagyon fontos volt, hogy másfél hónappal az Eb előtt megbeszéljük a legfontosabb dolgokat" - idézte a szervezők hírlevele Szakadáti Lászlót, a LEN igazgatóját. "Tisztázatlan kérdések gyakorlatilag nem is maradtak, tényleg minden nagyon simán ment és minden a helyére került. A szervezőbizottság nagyon intenzíven dolgozik azon, hogy sikeres legyen a májusi Eb." Szakadáti azt mondta, a legfontosabb és egyben legizgalmasabb kérdés a szállások és a szállítás témája volt, s mostanra gyakorlatilag megteltek a hotelek, mindenkinek van már megfelelő szálláshelye a kontinensviadal idejére. "A helyszíni szemlénk másik fontos területe a marketing és televízió kérdése volt" - tette hozzá az igazgató. "Tisztáztunk apró logisztikai ügyeket is. Felmerültek kérdőjelek például az eredményjelzővel kapcsolatban. Azért volt jó, hogy itt voltunk és bejárhattuk az uszodát, mert így mindent láttunk és már az Európa-bajnokság helyszínén tudtuk tisztázni a felmerülő problémákat." Szakadáti úgy fogalmazott, a televíziós társaságok népes delegációinak elhelyezése szintén komoly feladatot jelentett. "Például a német ARD, az olasz Rai vagy a francia tévé 25-85 fős stábbal fog dolgozni. Az, hogy ilyen nagy számban érkeznek, komoly terhelést jelent az elhelyezésben. Arról nem is beszélve, hogy igen különleges igényeik és kívánságaik vannak. Kis túlzással mindenki öt méterre akar lakni az uszodától, lehetőleg hétcsillagos szállodában. Nehezen értik meg azt, hogy egy 250 ezres városban végesek a szállodai kapacitások, úgyhogy ezzel kapcsolatban folyik még egy kis bűvészkedés." A LEN magyar igazgatója azt mondta, szerinte a Debreceni Sportuszoda azért számít különleges helyszínnek, mert kisebb mérete miatt mindenhova lelátókat építenek, és a parton sem túl sok a hely, így az egész olyan lesz, mint egy katlan. "Szerintem ez a környezet fantasztikus hangulatot fog biztosítani. Már alig várom, hogy elkezdődjön az Európa-bajnokság" - zárta értékelését Szakadáti.

Vitorlázás:

A Majthényi Szabolcs, Domokos András páros a zárónap eredményétől függetlenül megnyerte a spanyolországi Alteában zajló vitorlázó Repülőhollandi Európa-bajnokságot. A nyolcszoros világbajnok magyar kettős a csütörtöki két futam során egy-egy második és első helyezést ért el, így 11 helyezési ponttal áll, kilenc ponttal megelőzve a második dán duót. Majthényiék arról tájékoztatták az MTI-t, hogy pénteken csak egy futamot rendeznek, így végső sikerük már nincs veszélyben, ugyanis a legrosszabb esetben is 15 helyezési ponttal zárnak. A Kardos Antal, Polgár Csaba egység - a viadal honlapja alapján - a 10., a Süli András, Papp Dávid kettős pedig a 11. a 42 hajót számláló mezőnyben. A nem olimpiai hajóosztály Eb-je pénteken zárul.

Olimpia, 2012 London:

A korábbi tervekkel ellentétben valószínűleg mégsem küld női sportolót a londoni játékokra Szaúd-Arábia. Az egyik helyi napilap a Szaúdi Olimpiai Bizottság elnökét, Navváf herceget idézve arról számolt be, hogy nem támogatják a nők versenyeztetését. Szaúd-Arábia mellett Katar és Brunei nem szerepeltetett még soha női sportolót olimpián. Katar ugyanakkor februárban jelezte, hogy a Nemzetközi Olimpiai Bizottságtól kapott két női kvótát kihasználva az úszó Nada Arkajit és a sprinter Nor al-Malkit nevezi a londoni játékokra.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr934368292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása