HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 997.

2012.04.20. 22:19 Gabbá

Vízilabda:

A magyar női vízilabda-válogatott izgalmas, fordulatos meccsen 10-9-re legyőzte Spanyolországot a Triesztben zajló olimpiai selejtezőn, így megnyerte csoportját. A pénteki negyeddöntőben Kazahsztánt kell legyőzni a londoni kvótáért. 

Mindkét magyar vízilabda-válogatott ott lesz az olimpián, miután a női csapat különösebb megerőltetés nélkül, 13 góllal verte Kazahsztánt a trieszti selejtező negyeddöntőjében, ezzel automatikusan kijutott Londonba. 

Olimpiai, 2012 London:

Hátműtét miatt kihagyja a londoni olimpiát Dwight howard, a címvédő amerikai férfi kosárlabda-válogatott első számú centere. Az NBA-s Orlando Magic 211 centis játékosának - aki szerepelt a pekingi aranyérmes kezdőötösben - pénteken operálják meg a porckorongsérvét, utána legalább négy hónapos pihenőre kényszerül. "A műtét után rögtön elkezdem a rehabilitációt, és a következő idényre jobb leszek, mint valaha" - mondta a 26 éves, hatszoros All Star-válogatott Howard, aki 2008-ban zsákolóbajnokságot is nyert. A floridai együttes már biztos résztvevője az NBA rájátszásának, kérdés, hogy meddig jut legjobb dobója és a liga legeredményesebb lepattanószerzője nélkül.  

Sportdiplomácia:

A sportolók érdekeinek legmagasabb szintű képviselete, kéréseik, javaslataik közvetítése céljával alakult meg pénteken a Magyar Olimpiai bizottság (MOB) sportolói bizottsága. A testület vezetője Szabó Tünde, tagjai Dávid Kornél, Igaly Diána, Kállai Ildikó, Kanyó Dénes, Martinek János, Mincza-Nébald Ildikó, Molnár Tamás, Pásztory Dóra, Sinkó Andrea, Storcz Botond, Vörös Zsuzsanna és Zsivóczky Attila.  A bizottság a tervei szerint a jövőben aktívan részt vesz majd a sportolókat érintő MOB-döntések előkészítésében. 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr694463857

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása