HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 1651. \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + #kerékpározás# + "fűnyírás" + ˘sétálás˘

2012.05.12. 17:17 Gabbá

Fekvenyomás: 5x20x55 kilogramm kinyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 húzódzkodás megcsinálása, kerékpározás: Szentistvántelep - Budakalász - Pomáz - Pilisszentkereszt - 2 bükkfa nyereg - Dobogókő - 2 bükkfa nyereg - Dobogókő - 2 bükkfa nyereg - Pilisszentkereszt - Pomáz - Szentistvántelep útvonal letekerése 2 óra 26 perc 46 másodperc alatt, ami 54,17 kilométeres táv és így 22,1 kilométer/órás átlagot hajtottam, fűnyírás: a két bér telket nyírtam le 6 órán keresztül, sétálás: napközben 14.800 lépést tettem meg, ami 11,1 kilométer legyaloglását jelenti és ez 521 kilokalóriát égetett el.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Egy kicsit csaltam a mai nap folyamán. Itthon nem tudok fekvenyomást csinálni. Ezért tegnap előre csináltam egy sorozatot belőle a mai napra. Tegnap este amikor csináltam ezt a gyakorlatot, kicsit nehezen ment, de megcsináltam. A mai napi első mozgásom hajnalban a húzódzkodás volt. A zárt szelvény ma nagyon nyomta a tenyeremet. Megcsináltam a teljes sorozatot, még mielőtt kimentem volna bringázni. Aztán elmentem tekerni egyet. A lábaim elfogytak, mert a hegyeket nagyon nem bírtam. Megmásztam mindegyiket, de nem volt benne hajtás, hanem csak együtemű erőlködés. Szerencsémre senki nem ment volt Dobsira és így nem volt égő, hogy bénázok felfelé. Amikor felértem Dobogókőre még visszamentem a 2 bükkfa nyeregig és még egyszer fel a csúcsra. Így aztán 54,17 kilométert hajtottam le. Annak ellenére, hogy a lábaim nem voltak erősek, jól esett ez a kis tekerés. Aztán itthon átöltöztem és kimentem a két bér telken levágni a gazt és a füvet. Az első telekkel 3 és fél óra alatt végeztem. A másodikat pedig 2 és fél óráig nyírtam. Mivel délutánra mondták a rossz időt és az esőt, ezért már nyomott volt a levegő egész délelőtt. A kerékpározás és ez a 6 órás fűnyírás elfárasztott, de rendesen. Olyan vagyok, hogy a lekváros palacsintából két kézzel se tudnám kinyomni a lekvárt. Hozzám képest a mosott paci kaki egy acélos keménységű valami. Sikerült padlót fognom. Itthon a szokásos dolgaim végzése közben 11,1 kilométert gyalogoltam le. Ma "csak" 5 mozgásom, edzésem volt, de jobban elfáradtam, mint tegnap előtt, vagy tegnap a 9 edzéstől. A héten már a 42. mozgásnál tartok.   

Szólj hozzá!

Címkék: húzódzkodás fekvenyomás fűnyírás kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr514504333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása