HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 2127. =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [evezés] + \\fekvenyomás\\ + ˇhúzódzkodásˇ + °ugrálókötelezés° + ×4 ütemű fekvőtámasz× + (úszás) + ¤szaunázás¤

2013.09.05. 17:23 Gabbá

Itthoni erősítés: 6 x 50 darab karhajlítás lenyomása, tolódzkodás: 4 x 25 darab tolódzkodás elvégzése, evezés: 1000 húzás teljesítése az evezősergométeren, ami 5 kilométer leevezésének felel meg, fekvenyomás: 4 x 25 x 65 kilogramm kinyomása, húzódzkodás: 8 féle fogásban 10-10 darab húzódzkodás megcsinálása, ugrálókötelezés: 4 x 500 ugrálás kötéllel és közben egyetlen egyszer sem akadtam bele, vagy léptem rá a kötélre, 4 ütemű fekvőtámasz: 3 x 50 darab 4 ütemű gyakorlat végrehajtása, úszás: 1000 méter leúszása a következő bontásban: 200 m. + TEÁ, 400 gy. + TEÁ és 400 h. + TEÁ, szaunázás: 1 óra folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 3 óra 15 perckor ébredtem és azonnal felkeltem úgy, hogy előtte pár perccel már éberen aludtam és éreztem, hogy mindjárt meg fog szólalni az ébresztő óra. Amikor beértem a céghez elkezdtem az edzéseimet. Ma szinte mindent felváltva végeztem el. Itthoni erősítést - tolódzkodást; fekvenyomást - húzódzkodással; ugrálókötelezést - 4 ütemű fekvőtámasszal. Az itthoni erősítést és a tolódzkodást frissen erőből lenyomtam. A lendületes végrehajtást az evezésben is sikerült fenntartanom. Ezzel a három mozgással befejeztem a pavilonban történő edzéseimet. A konditeremben a fekvenyomással és a húzódzkodással kezdtem, illetve folytattam az edzéseimet. A 65 kilogramm kinyomása egyre jobban megy. Nagy a valószínűsége annak, hogy a jövő héten ismét emelni fogok a súlyon. A húzódzkodás is kezd egészen jól menni, főleg az első sorozatok. Természetesen ezt a két mozgást is felváltva csináltam meg. Hasonlóan az ugrálókötelezéshez és a 4 ütemű fekvőtámaszhoz. Az ugrálókötelezésben egyetlen egyszer sem akadtam el, vagy léptem rá a kötélre. Úgy is fogalmazhatok, hogy szuperül ment. A 4 ütemű fekvőtámasz első sorozata nehez ment, de a többi már jó volt. Ez utóbbi két mozgásba már bele kellett húznom, hogy legyen időm még az úszásra is. Persze az úszást is meg kellett hajtanom, hogy az uszoda nyitásra befejezzem a reggeli edzés sorozatomat. Aztán elkezdtem dolgozni. A munkaidőm végén volt lehetőségem arra, hogy szaunázzak is egyet, mint a nap megkoronázásaként. Mivel előttem már voltak a szaunába, ezért már olyan 50 fok volt, amikor bementem a helyiségbe. Ennek ellenére egy teljes óráig voltam bent. Bár az igazsághoz tartozik, hogy az utolsó 20 percet már az alsó padon ülve töltöttem el. De nagyon jó volt ez a kis izzadás. A mai napon 9 edzésem volt, amivel együtt a héten eddig összesen 24 edzésem és mozgásom volt, ami pontosan napi 6 edzéses átlagnak felel meg. 

Szólj hozzá!

Címkék: úszás evezés húzódzkodás fekvenyomás tolódzkodás ugrálókötelezés szaunázás 4 ütemű fekvőtámasz itthoni erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr685496877

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása