HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4119. #kerékpározás# + ^deltázás^ + ˘sétálás˘

2019.02.18. 16:57 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Lepence útvonal letekerése oda-vissza, 2 óra 24 perc 54 másodperc alatt, ami a 60,5 kilométer letekerését 25,0 kilométer/órás átlagnak felel meg, deltázás: 2 x 60 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, sétálás: a mai napon 5,70 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is szabadnapos voltam, de ennek ellenére, már 6 óra után keltem. Azonnal kiugrottam az ágyból és készülődtem. Első feladatként eltekertem a LIDL-be. volt néhány dolog, amit meg kellett vennem. Ilyen volt pl. a húsleves kocka, vagy a kenyér, vagy az ecet. Innen hazaérve már egy kicsivel jobb lett az idő és a tegnapi fogadalmamhoz híven ma is kimentem tekerni. Ugyan azt az útvonalat hajtottam le, mint tegnap, vagyis Lepence oda-vissza. Ma is rajtam volt a 4 kilogrammos súlymellényem. Ezt főleg akkor éreztem, amikor kiálltam a nyeregből. Nem szél,  és nagyon jó idővolt. Sütött a nap és minden nagyon jó volt. Tahitótfaluban jártam már, amikor az árnyékból éreztem és láttam, hogy valaki kapuzik nekem. Utolért egy idősebb srác és innentől Lepencéig együtt mentünk. Hol ő, hol én mentem elöl és addig a másikunk tudott pihengetni. Ezért az első órában az átlagom 25,3-as volt. Alig, hogy egy órája ülök a nyeregben, máris fordulhattam vissza. Lepencénél elváltunk a társamtól, mert ő ment tovább, míg én visszafordultam. Egyedül már nem volt ennyire lendületes a bringázásom és szembe szelem is volt. Ennek ellenére a második órában is 25,3-as volt az átlagom. A végére sajnos lemerevedtek a lábaim, mert a beérkezéskor már csak 25-ös volt az átlag sebességem. Egyébként ma tekertem le az idei évben a leggyorsabban a távot. Jól esett ez a mostani tekerés. Amikor hazaértem és lefürödtem, vagyis rendbe hoztam magam, elvégeztem a deltázást, majd sétáltam egyet, hogy a lábaim kilazuljanak. A mai napon ez a három mozgásom és edzésem volt. Mivel ma hétfő van ismét, szokásomhoz híven ráálltam a mérlegre. Ma is kevesebbet mutatott, mint egy hete. Akkor 82,8 kiló voltam, míg ma "csak" 81,1 kilogrammot mutatott a mérleg. Vagyis 1,7 kilogrammot fogytam a múlt héthez képest. Ezért a BMI-m: 25,0, vagyis kezdem elérni a célomat. Illetve a testzsírom is javul: 30,1%. Szóval szépen alakul a testsúlyom, de még van miből leadnom. A célom, hogy stabilan 80 kilogramm alatt legyek, a BMI-m 20 körüli legyen és persze a testzsírom is bőven 30 % alatt legyen. Van célom és remélem, hogy a jövő héten is ilyen jó eredményekről tudok majd beszámolni.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás deltázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr5914634332

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása