HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="http://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4485. ˝zsír égető˝ + ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ßkitörésß + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + *tolódzkodás* + [lábazás] + ˘sétálás˘

2020.02.19. 22:01 Gabbá

Zsír égető: 1 sorozat, alkarozás: 2 x 2 x 40 darab gyakorlat, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, kitörés: 60 darab gyakorlat, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, sétálás: a munkaidőm alatt 18,39 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma is 7 óra előtt keltem. Délelőtt folyamán itthon volt néhány kisebb feladatom, de más nem, ezért tudtam edzeni. A szokásos mozgásokat végeztem el, amit akkor szoktam, amikor délutános vagyok és van időm arra, hogy mozogjak. A sorrend persze mindig változik, hogy ne legyen annyira unalmas. A zsír égetővel kezdtem a mozgást. Az alkarozást és a deltázást a felkelésem és elkészülésem után szinte azonnal végeztem el. Aztán itthon végeztem azt a bizonyos feladataimat. A kitörést, az oldalazást és az itthoni erősítést egyhuzamban teljesítettem. Majd a korai ebéd után mentem dolgozni. Bent a cégnél ma is csak a tolódzkodásra és a lábazásra volt időm. Ez hozzávetőlegesen 10 perc volt. Sok munkám volt. A munkaidőm alatt 18,39 kilométert gyalogoltam le. A mai napon 9 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 27 edzésem volt. Ez pontosan napi 9 edzéses átlagnak felel meg. A hétvégén is dolgozni fogok és ezért remélem, hogy a hétvégére szép edzésátlagom lesz. De ez még a jövő zenéje.

Szólj hozzá!

Címkék: kitörés tolódzkodás sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr7315482398

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.