HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="http://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4520. *tolódzkodás* + [lábazás] + ßkitörésß + \felülés\ + ÷oldalazás÷ + =itthoni erősítés= + ¬alkarozás¬ + ^deltázás^ + ˝zsír égető˝ + {erősítés} + ˘sétálás˘

2020.03.25. 18:04 Gabbá

Tolódzkodás: 1 x 100 darab tolódzkodás, lábazás: 1 x 20 darab láb emelés, kitörés: 60 darab gyakorlat, felülés: 2 x 10 darab felülés, oldalazás: 2 x 50 darab oldal erősítés, itthoni erősítés: 1 x 300 darab karhajlítás, alkarozás: 2 x 2 x 40 darab alkar erősítés, deltázás: 2 x 100 darab delta izom erősítés 1-1 kilogrammos súllyal, zsír égető: 1 sorozat, erősítés: 6 x 100 darab erősítés saját testsúllyal, sétálás: a munkaidőm alatt 14,12 kilométert gyalogoltam le.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma reggel 5 óra előtt valamivel ébredtem fel, hogy kialudtam magam. Vártam az óra csörgését, majd amikor megszólalt, azonnal keltem. Készülődtem, majd mentem dolgozni. Bent a cégnél először edzettem, majd nekiálltam dolgozni. Ezt azért tudtam megcsinálni, mert az uszoda be van zárva, már lassan 2 hete. Van mindenre időm, és ezért edzettem elsőként. A tolódzkodást, a lábazást, a kitörést, a felülést, az oldalazást és az itthoni erősítést kint a pavilonban csináltam meg. Hajnalban felhős volt az ég és nem is lett volna hideg, ha nem fúj erős északi szél. Ezért nagyon hidegnek tűnt az idő hőérzete. Ezeket a mozgásokat kesztyűben csináltam meg. Bemelegítésként végeztem el ezt a 6 mozgást. A deltázást és a zsír égetőt már épületben végeztem el. Majd az erősítésnél ismét a szabadban töltöttem az időmet. Ezért a lehető leggyorsabban teljesítettem a 6 x 100 darab saját testsúlyos erősítést. Majd elkezdtem dolgozni. A munkaidőm alatt 14,12 kilométert gyalogoltam le. A mai napon is 11 edzésem volt. Ezzel együtt a héten eddig összesen 25 edzésem volt. Ez 1-el több, mint a napi 8 edzéses átlag. Ez ahhoz képest, hogy a hétfői napon nem edzettem rendesen, egészen jónak mondható.

Szólj hozzá!

Címkék: felülés kitörés tolódzkodás erősítés sétálás zsír égető oldalazás itthoni erősítés lábazás deltázás alkarozás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr3915557122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.