HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 4. /futás/

2007.10.20. 07:25 Gabbá

A tegnapi napról csak annyit, hogy egy nagyon kedves ismerősöm (hölgyről van szó), fogadott velem, hogy én nem megyek bele a vízbe. Természetesen vesztett. Beleugrottam. Azt azért tudnotok kell, hogy egy uszodában dolgozom halőrként. De ha már a vízben voltam, akkor úsztam is vagy 400 métert. Persze pilléztem is, hogy lássa az illető hölgy, hogy kemény vagyok, mint a taszári beton. Azt meg nem kell neki tudnia, hogy 25 pille után már kissé darabos volt a levegő. Ennek ellenére jól esett.

A ma reggeli futásomról csak annyit, hogy volt ebben minden, ami rossz lehet a futásban. Azzal kezdődött, hogy kissé elaludtam. Kapkodva öltöztem és emiatt a zoknimat nem teljesen jól vettem fel. A futás közben kellett megállnom, hogy megigazítsam, mert máskülönben a sarkamat feltörte volna a cipő. A bemelegítés után futottam 400 métert mikor rám jött a (most kissé bajban vagyok, mert nem akarok szabadszájú lenni, de azért erről is írni kell, mivel ez is az emberhez tartozik) kábel fektetési kényszer. Így sprinteltem hazáig, hogy még ne a melegítőmben menjek ki. Amikor ezen is túl estem, láttam, hogy késésben vagyok ezért belehúztam (mármint a futásba), miután megigazítottam a zoknimat. Az eredmény egy kibicsaklott boka. De szerencsémre (hál' Istennek) erősek a szalagjaim a bokámnál és így némi sántikálás után már egészen jó volt. Most amikor ezeket a sorokat gépelem  egyáltalán nem érzem, hogy valami gubanc lenne vele. Ennyi rossz ellenére jól esett a futás.

Arról még nem írtam, hogy a testsúly és egyéb paramétereim változását, majd egy hét múlva szombaton fogom közölni. Szerintem legalább másfél hét kell, hogy valami elinduljon a szervezetben. Most éppen a szoktatási fázisban vagyok. Igyekszik a szervezetem hozzászokni a minden napos terheléshez.

Holnap jön a következő rész! Addig is jó olvasást!

Szólj hozzá!

Címkék: futás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr42201808

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása