HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 6.

2007.10.22. 20:47 Gabbá

Tegnap is, meg ma is szaunáztam. Viszont erről nem írtam még jó tanácsokat. A szaunát csak egészségesen használjad! Nem lehet semmiféle fertőző betegséged, magas vérnyomásod, bőr betegséged, szív panaszaid. Soha sem időre szaunázunk (még akkor is, ha én leírtam, hogy mennyi ideig voltam bent a melegben). Addig szaunázzál, amíg jól esik. Nem kell túlzásba vinni. Főleg, ha először használod. Ne hősködjél azzal, hogy a legmagasabb helyre ülsz fel. Inkább kezdjél lent (főleg, ha még kopasz szaunázó vagy). Ki fog derülni, hogy bírod-e, ha igen akkor mehetsz feljebb is. Egy alkolommal 2-3-szor menjél be a melegre. Közben hagyjál a szervezetednek időt a lehülésre. Ilyenkor hideg zuhanyt vehetsz, vagy belemehetsz a hideg vizes medencébe, vagy egyszerűen a pihenő helyiségben ülsz, vagy lefekszel 5-10 percre. Aztán jöhet a következő menet. Amikor végeztél a szaunázással, akkor már ne menjél vissza a medencébe úszni, hanem csak max.100-200 métert lazítsál. Utána fürdés és hagyjad a szervezeted hőháztartását megnyugodni. Vagyis hagyjad, hogy a tested lehűljön és csak utána öltözzél fel. Mert mit érsz azzal, hogy szunáztál egy jót és amikor hazafelé indulsz, még mindig folyik rólad az izzadság. Így egy jó megfázást szedhetsz össze. Főleg most, amikor jön a tél.

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr45204168

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása