HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

március 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 7.

2007.10.23. 07:16 Gabbá

A futás legfontosabb kelléke a cipő. De nem mindegy, hogy milyen cipőben futsz. Van utcai sportcipő, magasszárú kosaras cipő és még sorolhatnám a fajtákat. Futni viszont csak a futásra készített cipőkben lehet. Bármilyen furcsa is, de tömegfutó versenyeken lehet látni, hogy az egyszerű dorgótól, a focicsukáig mindenben futnak a népek. Egyszerűen siralmas. hogy képesek egyesek tönkre vágni az ízületeiket, csak azért, mert rossz, nem odavaló cipőben futnak. Erre mondom azt, hogy aki hülye, az haljon meg! Észt nem lehet osztani.
Most kérdezheted, hogy miről is papolok itt? Milyen cipő a jó futó cipő? Két szempontot kell összhangba hoznod. Az egyik, hogy milyen talajon futsz, a másik pedig, hogy milyen a lábad, illetve ehhez tartozik, hogy hogyan is futsz. Mert két egyformán futó ember nincs a földön, mint ahogy két egyformán úszó se. Más cipő kell a betonon való futáshoz, mint a terepre, vagy a salakra. Futhatsz úgy is, hogy a klasszikus sarokra érkezéssel, de lehet, hogy talppal fogsz talajt. Aztán a lábad is lehet kissé (bocs érte), de deformitással rendelkező. Van akinek X lába van, de van O lábú futó is. A láb alakja, formája, egyéb különlegességei, mind más és más cipőt kíván. Ha bemész egy kimondott futó boltba (Saucony, vagy a BSI boltba), akkor ott a profi eladók ajánlanak neked cipőt. Ne legyél szemérmes, hogy elhallgatod, mondjuk az olyan problémádat, hogy magas a rüsztöd, vagy haránt boltozat süllyedésed van! Mindenre van megoldás. Innen folytatom holnap! Hiába nagy a téma

komment

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr93204517

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása