HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 16.

2007.11.02. 20:35 Gabbá

Utoljára, de nem utolsósorban az étkezéssel kapcsolatosan az ásványi anyagokról szeretnék néhány mondatot írni. Az emberi szervezetnek bármilyen furcsa, de szüksége van szinte mindenféle ásványi anyagra, például vasra, rézre, cinkre, krómra, hogy csak néhányat soroljak fel. Természetesen ezen anyagok nem olyan állapotban vannak, mint amit a kohászatban használnak, hanem oldott formában. Vegyük a hemoglobint példaként. A hemoglobinhoz kapcsolódik a tüdő által felvett oxigén és ezt szállítja a véráram útján az izmokhoz. A krómra az izom-ideg kapcsolatnál van szükség. De természetesen itt is lehetne kisregényt írni, de nem célom. Fontos, hogy ne vigyük túlzásba. Ha érdekel a táplálkozásod, mit, miért, mennyit, hogyan egyél, akkor tudom ajánlani neked a szakkönyveket, vagy az internetet. Sok hasznos tudnivalót tudsz összeszedni. Az én jótanácsaim inkább csak téma felvetések, hogy egy amatőr sportolónak, újrakezdőnek, súlyfelesleggel szembesülőnek mi mindenre kell figyelnie, ha jól és eredményesen akar sportolni, fogyni. Vagy egyáltalán csak jól érezni magát a bőrében.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr20216495

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása