HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 18.

2007.11.04. 18:00 Gabbá

Az étkezési tanácsokat érzésem szerint egyenlőre befejeztem. Aztán jött egy kérdés, személyesen. Kár, hogy nem topik formájában, mert akkor mások is olvashatnák. Viszont a kérdés érdekes. Mindenki szembesülhet vele. Futás előtt egyen-e, vagy ne egyen a sportoló? Ha nem eszik, akkor megfájdul a gyomra, ha viszont eszik, akkor meg rosszul lesz! Hogyan lehet ezt az ellentmondást feloldani?
Válaszom a következő: egyen is, meg nem is. Vagyis igyon egy pohár teát, pár szem háztartási keksszel. Azért teát, mert a tejet a gyomornak sokáig tart megemészteni. A keksz helyett ehet müzli szeletet. Így van valami a gyomrában, de mégsem megterhelő. Lefutja az adagját és utána lehet rendesen enni. Az a szabály az úszásban és a futásban, hogy 2 órával az edzés elött nem eszünk, és lehetőleg nem sokat iszunk. Ez főleg az úszásra igaz. Ott a hason fekvés következtében könnyebben lehet hányingert kapni. Ha valaki nem bírja ki, hogy a sportolás elött ne egyék, akkor lehetőleg könnyű ételt vegyen magához: müzli szelet, keksz (de nem krémes), kevés csoki, banán, tea, méz. Ezek gyorsan felszívodó ételek és nem zavarják a sport edzést.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr92218233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása