HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 26.

2007.11.12. 08:35 Gabbá

Egy újabb nagyobb részt kezdek, mint tanácsadás. Több ismerőssel beszélgetve, akik olvasták a blogomat, szóvá tették, hogy csak azt írom le, hogy én mit is csinálok. De aki kedvet kap a mozgásra, az nem tudja, hogy hol is kezdje el. Ezért úgy döntöttem, hogy az úszással kezdeném az ismertetést. Az úszásban otthon vagyok. Amikor elkezdesz edzeni és úgy döntesz, hogy ez az úszás legyen, akkor legelőször is fel kel mérned magadat. Ez aránylag könnyen megy. Tudod, hogy milyen úszásnemeket ismersz. Csak a könnyebbség kedvéért van pillangó, hát, mell, gyorsúszás. Minél többet tudsz, annál jobb. Menjél el a környékeden lévő uszodába és ússzál. Itt arra figyeljél, hogy csak annyit ússzál, hogy a pulzusod ne menjen fel, kényelmesen, nyugodt tempóban. Amikor abbahagyod, akkor még legyen meg az az érzésed, hogy ezt a távot bármikor, akár most azonnal is, letudnád úszni. Ezt a távot jegyezzed meg. Ez lesz az alaptávod. Az alaptávról aztán lehet majd tovább lépni. Nem lényegtelen az sem, hogy ezt az alapot mennyi idő alatt úsztad le. Mert lehet 1000 métert 1 óra alatt is teljesíteni, de 20 perc alatt is. Szóval a táv (mennyiség) és idő. Ez a két fontos dolog. Holnap folytatjuk.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr7226107

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása