HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 48.

2007.12.04. 20:18 Gabbá

Ha futócipőt veszel, akkor olyan boltba menjél be, ahol értenek is hozzá. Bemész egy átlagos sportboltba, ott lehet, hogy csak kiraknak eléd 5 féle cipőt és neked kell kiválasztani a számodra megfelelőt. Viszont egy igazán hozzáértő helyen, amikor elmondod, hogy itt ilyen kinövésed van, magas a rüsztöd, kissé lúdtalpas vagy stb., akkor ajánlanak egy cipőt. És megkérdezik, hogy hol szoktál futni és mennyit. Indulsz-e valamilyen futóversenyen, vagy mennyit szoktál hetente futni. Ilyenkor ne blöfföljél felfelé, hogy én 70 km-t futok hetente és közben csak 20 km-t teljesítesz. Más cipőt ajánlanak akkor, ha sokat futsz és mást, ha kevesebbet. Megint más cipőt, ha betonon futsz és nem erdőben, vagy salakoson. Ismét más cipőt kapsz, ha bokasüllyedésed van és mást ha harántboltozatod süllyedt. És ezt szinte a végtelenségig lehet folytatni. Amikor kihozzák a cipőt, akkor, ha sokat futsz, számoljál azzal, hogy X kilométer után a lábad hossza megnyúlik, és egy, másfél számmal nagyobb lesz. Én amikor a maratonira készültem anno..., akkor a 40-es cipő helyett 41 és felesben edzettem, mert olyan 25 kilométer után érezhetően nagyobb lett a lábam.  Ott a boltban vedd fel és rendesen fűzzed be a cipőket! Mind a kettőt vedd fel! Járjál benne a boltban, ha van helyed, akkor kocogjál is egy kicsit. Ha ott érzel valamit, azonnal szóljál az eladónak, hogy itt nyom, ott nem érzed jól magad benne. Ne adjál ki egy számodra rossz cipőért sok ezer forintot.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr48252572

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása