HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 49.

2007.12.05. 20:37 Gabbá

Miután megvetted a lábadra ráöntött, jó cipőt és hazavitted, kezdődik a cipő betörése. Mert hiába kényelmes, hiába tökéletesnek tűnő, még nem lehet benne igazán sokat futni. Nagyon ritka az olyan cipő, láb kapcsolat, hogy azonnal lehet vele sokat futni. Ha lehet, akkor otthon járjál benne. Ha tudsz és olyan az idő vigyed ki sétálni is az utcára az új cipődet. Eleinte fussál benne rövid távokat: 1-5 km-t. Főleg a cipőre, az érzéseidre figyeljél, hogy mit érzel. Arra is fordítsál figyelmet, hogy hogyan futsz, hogyan lépsz. Ha nem érzel semmi problémát, akkor emelhetsz az adagon. Itt természetesen nagyobb léptékű távemelést hajthatsz végre, mint amikor a futást elkezdted. Hiszen már 20 km-t is futottál, illetve már benne van a lábadban a sok-sok edzés. Amikor már 15-20 km körül futottál az új cipődben és nincs vízhólyagod, belsőtörésed, lábfájdalmad, akkor elmondhatod, hogy van egy jó futócipőd. Az én lábam sajnos egyáltalán nem ideális láb. Magas a rüsztöm, illetve a jobb sarkamon van egy kinövés. Ezért nálam egy új cipő vásárlása és betörése egy külön procedúra. Mert hiába jó a cipő, ha a jobb lábamra nem jó, illetve ha kis távoknál tökéletes, de 20 km körül már nagyon tör. Szerencsére még nem vagyok annál a mennyiségnél. De nem sokára már ilyen távokat kell majd futnom és akkor a mostani cipőmben a lábam nem tudom, hogy hogyan fog reagálni. Majd kiderül.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr72253687

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása