HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 52.

2007.12.08. 21:30 Gabbá

A tegnapi jó tanácsok végén már felvetettem a mai témát. A sérülések, amelyek egy futót érhetnek. Nem is tudom, hogy mivel kezdjem. Sokszor előfordul, hogy valahol a ruha kidörzsöli az ember bőrét. Ennek több oka is lehet. Például ha trikó az ember mellbimbóját dörzsöli ki, akkor ki kell mosatni a trikót, vagy leragasztani a bimbót, vagy bekrémezni. Én, mivel szőrös a mellem, ezért a krém mellett teszem le a voksot. Hónalj és combtőnél a kidörzsölés ellen úgy védekezhetsz, hogy bekrémezed a kérdéses terüleletet futás előtt jó alaposan. De azt is megnézheted, hogy miért dörzsöl. Nagyon rossz érzés és teljesítmény csökkentő hatású, ha kimész futni és közben dörzsöl folyamatosan valamely ruhadarabod. Ennél már csak az rosszabb, ha a cipőd nyom valahová víz-, vérhólyagot. Ne adj Isten még ki is durran futás közben. Szenvedés a javából. Így megtudod a fájdalomküszöbödet pontosan határozni. Ha nem durrant ki futás alatt, akkor te egy tűvel varrjad meg! Folyassad ki belőle a vizet, és hagyjad míg beszárad. Egy pár napig ne fussál. Ha vérhólyagod van ugyanígy járjál el, de figyeljed a lábadat, mert visszaszokott gyűlni a folyadék. Ekkor már általában nem vér, hanem csak vérsavó, vagy víz, de nehezebben gyógyul, mint a vízhólyag.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr50257333

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása