HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 54.

2007.12.10. 21:03 Gabbá

A futás nemcsak abból áll, hogy felöltözöl, elmész futni, majd levetközöl és kész. Amikor neki állsz a futóedzésnek, akkor jó, ha tisztában vagy az időjárással és ennek megfelelően öltözöl fel. Nyáron arra is figyeljél, hogy esetleg lehet egy nyári zápor, jégeső, ami jelentősen befolyásolja az edzésedet. Az általad megtervezett, vagy az edződ mondta edzést követően, értékeljed a teljesítményedet. Pl.: nézzed meg a mai leírást (Nr. 54. /futás/). Jó, ha az időjárással is foglalkozol, mert az is befolyásoló tényező, hiszen a futás nem teremsportág. Ezek után jön a tisztálkodás. Jó alaposan fürödj meg és nézzed magad végig, ha terepen futottál, kullancs miatt. A ruháidat, amibe beleizzadtál szárítsad meg, akasszad ki száradni a napra, vagy olyan helyre, ahol aránylag gyorsan megszárad. Ha futás alatt éreztél valamely ruhadarabodnál dörzsölést, akármilyen kis mértékben is azt a ruhadarabot mossad ki. Lehetőség szerint olyan mosószerrel és öblítővel, amely puhává teszi az anyagát a ruhának. Viszont ne engedd, hogy kivasalják, mert az keménnyé, spröddé teszi. Ha valamit (vizet, lakáskulcsot, stoppert stb.) legközelebb magaddal akarsz vinni a futásra, akkor azt készítsed be. Természetesen vizet nem készítesz be 2 nappal korábban, de a ruhádhoz teszed a kulacsot, hogy tudjad, mit is kell vinned. Amennyiben a cipőd vizes, sáros lett, akkor azt is szárítsad meg, és tisztítsad ki.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr33259663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása