HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 65.

2007.12.23. 10:04 Gabbá

A hegyezésre is edzeni kell. Amikor már edzett vagy, hogy ki menjél egy hegyet, dombot megmászni a bicóddal, akkor azért ott is van néhány szabály, amit jó, ha betartasz. Ilyen a tegnap már említett saját tempódban menjél fel a hegyre. Még akkor is, ha együtt edzel valakivel(kikkel). Ilyenkor beszéljétek meg, hogy hol várják be a leszakadtakat. Ha idegent veszel fel (egymás utoléritek és együtt másztok fel a hegyre), akkor előre beszéljétek meg, hogy együtt folytatjátok-e tovább, vagy amelyikőtök előbb ér fel, az tovább is megy, és innentől kezdve a leszakadó egyedül marad. Ha ez eldőlt, akkor már nincs más hátra, mint megmászni a hegyet. Ha többen vagytok, akkor ne dumáljatok közben, hogy ki hogyan érzi magát, meg hol hal meg. Hanem inkább szó nélkül, mindenki a saját tempójában mássza meg a hegyet. Sipi után szabadon "Mindenki a saját zsírján megy fel." Aztán a hegy utáni síkon már lehet egyet dumálni, ha annyira sok közlendőd van a többieknek. Legyen a hegyen folyadékod és némi harapnivalód, hogy kibírjad a hegyet. Időnként álljál ki a nyeregből, mert így kap vért a lábad között lévő nemes szerv (ha férfi vagy), illetve ülve nem lehet hegyet mászni, mert előbb-utóbb leesik a lábfordulatod és akkor átmész egy erőlködésbe. Ne izguljál észre fogod venni, hogy mikor kellene kiállnod a nyeregből. Illetve az elején lesz olyan is, hogy hiába akarnál nem tudsz kiállni, mert szenvedsz felfelé. Amikor kiállsz, akkor ne a legnagyobb áttételt akard meghajtani, mert az ugysem sikerül. Amilyen áttételen vagy, azt próbáljad meg kipörgetni, hogy ismét 90-120 körüli legyen a percenkénti fordulatod! 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr10273067

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása