HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 67.

2007.12.25. 09:21 Gabbá

Amikor kimész tekerni egyet, sohase úgy üljél fel a bicóra, hogy mindjárt az indulástól kezdve hajtod 100%-on a gépet. Melegítsél be. Ez egyénnenként változó. Én például olyan 10-15 km-t szoktam úgy lazán hajtani, és amikor érzem, hogy izzadok, erősebben kezd gyöngyözni a homlokomon a víz, akkor vagyok bemelegedve. Az elindulás elött mindig megtervezem az utat, amit szeretnék teljesíteni. Erre több okból is szükség van. Az első, hogy tudjam, hogy milyen terepen kell majd hajtanom, második, hogy annyi ételt, italt vigyek magammal amennyi elég lesz, harmadik pedig, hogy egyedül,vagy társakkal fogok hajtani. Kérdezhetnéd, hogy ez minek, hiszen én valóban tudom, hogy mit is akarok tekerni, meg bírom a gyűrődést. Egy szép tavaszi napot képzeljél el. Mész egyedül majd, jönnek az kerekes ismerősök. Ők teljesen más útvonalat választottak, mint te. Elcsábulsz és velül mész. És ekkor jönnek a gondok. Te már nyomtál mondjuk 50 kilót, és ők tekernének egy 100-ast. Te erre semmiféle formában (kaja, ital, edzettség) nem vagy felkészülve. Jön a gond, hogy most mi lesz. Ha már többszőr is teljesítettél ilyen extrém dolgokat, akkor még túlélheted a kalandot. De ha ez az első ilyen a biciklis múltadban, akkor a fejedet verheted a falba, és szidhatod magadat, hogy hogyan lehettél ennyire vakmerő. De minenki a saját kárán tanul! Ne izguljál ez még velem is megtörtént. Amikor hazaértem minden bajom volt. Eléheztem, elszomjaztam, a lábaim olyanok voltak, mint a taszári beton és ráadásul jó pár órával később értem haza, mint ahogy ígértem. Ekkor fogadtam meg, hogy többet ilyesmit nem csinálok. Miattam lehet, akárki (Bodrogi, Petachi,Cunego, de még Pantani is), én akkor sem csábulok el, hogy vele menjek.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr67274615

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása