HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 72.

2007.12.30. 17:38 Gabbá

A tekerés nem egy nehéz dolog. Megtanulására szinte nem is kell idő. Viszont a többit azt csak a saját károdon tudod megtanulni. Gondolok itt az eléhezésre - elszomjazásra. De említhetném a felszerelési hiányosságokat. Az időjárási tapasztalatokat, a bolyozást, az egyedül menést, a közlekedési szabályok be, vagy be nem tartását stb.-stb. Szóval én hiába írom le, hogy ezt így és így csináljad. Ez csak írott malaszt lesz, addig míg meg nem tapasztalod azt a valóságban. Felszerelésről pár szóban. Mindig legyen veled egy ragasztó készlet és minimum egy belső. Valamint, ha nem gyors záras a bicód, akkor 15-ös villáskulcs is. Ezen felül vigyél magaddal pumpát! Azt persze tudnod kell, hogy milyen szelepes a géped. Hagyományos, autó, francia. De az is lehet, hogy szingós vagy, amihez nem kell belső, viszont kell egy új külsőt vinned. Szóval ismerned kell a gépedet. Ha a külsőd szakad ki, akkor két megoldásod lehet. Az elsőnél egy régi külső darabot teszel be a szakadásra a külső és a belső közé. Jó, ha beragasztod. Kb. 40-50 km-t kibír. A másik megoldás, mondjuk, hogy akkor a szakadásod, hogy nem lehet beragasztással megoldani, az, hogy vonattal, busszal, stoppal, akármivel tekerés nélkül hazamész. Természetesen a bringádat is viszed magaddal. Ez a rosszabb megoldás. Ezért is kell, hogy legyen nálad pénz, főleg, ha egyedül tekersz.
A továbbiakban írok majd az öltözködésről, az időjárásról, a bolyozásról, az egyedülmenésről és a közlekedési szabályokról is.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr44279263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása