HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 75.

2008.01.02. 16:40 Gabbá

Tegnap már említettem az időjárást. Most erre térnék ki részletesebben. Mi, akik nem vagyunk profi kerekesek, nem kell rossz időben kimenni tekerni. Ha esik az eső, vagy csúszik az út, sár van, vagy egyszerűen rossz az idő én nem megyek ki tekerni. Ilyenkor lemondok róla. Akkor viszont, ha egy hosszabb utat terveztem, ráadásul még várnak is, nincs mese, menni kell. Ebben az esetben azt szoktam csinálni, hogy belevágok, lesz, ami lesz. Ha menet közben kap el az eső, a hó, a vihar, nincs más, mint előre. Lehet, hogy egy pár kilométerrel arrébb már "jó" idő van. Sohasem szoktam megállni. Utána - véleményem szerint - sokkal rosszabb felülni és újra elindulni, mint végig tekerni. Amennyiben még indulás elött elromlik az idő, akkor leszoktam mondani a túrát, és értesítem az engem várókat, hogy bocsi, de nem fogok menni. Viszont, ha elindultam már és 20km felett vagyok, akkor már nem fordulok vissza.  Az időjárást a ruházatommal is próbálom kivédeni. Nagyon sokáig téli cuccban tekerek, ami egyrészt jó a fogyásomnak, másrészt megvéd az időjárás esetleges változásaitól. Biztos, hogy láttál már olyan bicajost, aki áprilisban 10-15 fok melegben már nyári rövidujjasban, rövidnadrágban teker. És ráfagy a bicajra. Ezzel szemben én még ilyenkor is a téli szerkómban nyomom a pedált. Mert inkább legyen melegem, mintsem szét fagyjak.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr53282228

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása