HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Jó tanácsok 78.

2008.01.05. 17:31 Gabbá

At utakon lehet látni őrült kerekeseket is. A közlekedési szabályok betartása, vagy be nem tartása mindenkinek szuverén joga. Viszont vannak olyan helyek, ahol jobb, ha nem tartja be az ember a Kreszt. Most egy pár példát szeretnék felsorolni a környezetemből. Itt van a 11-es út. Szentendrén van ugyan mellette bicikli út is, de ezt közösen használják a gyalogosok is. Szóval inkább lemegyek a főútra, mintsem valamilyen öreg mamókát elcsapjak. Van tovább is kerérpárút, de ott a Dunaparton gyerek-, kutyasétáltatás közben nem nagyon lehet tekerni. Ismét marad a 11-es út. Vasúti átjárókat úgy szoktam megközelíteni, hogy alaposan körül nézek, mielőtt átmegyek. Persze ez van akkor is, amikor le van engedve a sorompó. Ez nem azt jelenti, hogy te most ezentúl ne álljál meg, mert én nem szoktam. Mindenkinek a saját felelőssége, hogy átmegy-e, vagy nem. Győr felé hazamenőben tudok olyan vasúti átjáróról, amelyik kb. 20 percig is le van engedve, míg jön a vonat. Természetesen, ahol több sínpár is van, ott megállok. Ilyen Komárom, a Monostori erődnél lévő átjárója. Ott 3 vagy 4 sínpár van. Amikor átmész esetleg rajta tippeljed meg, hogy melyiken jön a vonat. Amikor áthajtok a leeresztett sorompónál, akkor azért úgy teszem, hogy átóvatoskodom a sínen. Ugyanezt a szabály alkalmazom a kereszteződéseknél is. Ha látom, hogy nem tudok átmenni, akkor nem erősködöm. Viszont, ha nincs forgalom, akkor finoman átmegyek a piroson is. Ha egyedül mész, akkor az ilyen szabály áthágásoknál csak magadnak okozhatsz kárt. Viszont, ha többen vagytok, akkor mindig gondoljál arra, hogy esetleg én még átérek, de ha jön utánam a másik, a harmadik, akkor még ők is balesetmentesen érjenek át. Mert lehet, hogy rád számítanak és ők nem néznek külön körbe. Szóval felelősséggel tartozol a másikért, ha többen nyomjátok.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr78285925

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása