HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 181. {erősítés} + [evezés] + [szaunázás]

2008.04.25. 22:29 Gabbá

Becsapott a ménkű! Mármint a szakdolgozat ügyében. Szóval majdnem igaz lett a két hetes  kihagyás. Hétfőn és kedden még edzettem, aztán szerdán és csütörtökön megint a szakdolgozatomon görcsöltem. Az történt (röviden, pár szóban leírva), hogy már készen voltam, amikor néhány dolog nem tetszett és ezért néhány helyen belenyúltam a tördelt anyagba. A program viszont áttördelte az egész anyagot és így, amit javítottam azokon az oldalakon például az oldalszám máshová került mint a többin. Szóval nagyon ronda lett így és ezért az egészet előről ki kellett nyomtatni, majd rajzolni, nagyon sűrgősen, hogy tartani tudjam a leadási határidőt. Ezért nem edzettem és írtam a blogomat! Bocsánatot kérek minden olvasómtól! Ígérem, hogy nem lesz több ilyen eset, mivel ma adtam le kötészetre az anyagot. Elvileg a jövő hét keddjére kész lesz, szerdán pedig az eghyetemen leadom és akkor már csak az államvizsga lesz hátra.
Délelőtt még rohangáltam, nyomda, kötészet, ezért délután edzettem egyet. Erősítettem, de nem teljes programot: 3x80 húzás, 80 felülés a római padon, 80 felülés jobbra-balra kifordulva a római padon. Kimaradt a törzsemelés és a fekvőtámasz. Utána mindjárt a másik
teremben húztam az ergométeren 1000-t. Itt most nem számított semmi, csak az, hogy szépen csináljam és meg legyen a darabszám. A nap végén 1x20 percet szaunáztam. Az eleje nagyon jó volt, de a végére már kissé szenvedtem. 90 fok körüli volt a hőmérséklet. Holnap súlymérés, kíváncsian várom az eredményeimet, hogy ennyi kihagyással mit tudok produkálni, mennyit szedtem vissza a súlyomból.

Szólj hozzá!

Címkék: evezés szauna erősítés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr74442406

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása