HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 287. "fűnyírás" + #kerékpározás#

2008.08.13. 17:29 Gabbá

A nagyobbik telken füvet nyírtam kora reggel, mivel nagy meleget mondott a meterológia. Természetesen be kellett öltöznöm, ami kissé tovább bonyolította a helyzetet. A telek olyan részén kellett lenyírnom a füvet, ahol eddig nem volt nyírás, mert a szomszád ott legeltette az állatait. Aztán abbahagyta, és fű nött majdnem derékig. Szóval megizzadtam vele, mert minden négyzetmétert kétszer kellett nyírni, hogy elfogadható legyen. 4 órán keresztül játszottam vele. Folyt is rólam a lé, becsülettel. De nem baj. Ezután haza jöttem, majd átöltöztem és kimentem a szoksáos lepencei körömre. Nagyon meleg volt, amit onnan is éreztem, hogy nem nagyon tudtam pörgetni. A szokásos 60 kilcsit 2 óra 6 másodperc alatt tekertem le és csak 30,1 -es volt az átlagom. Szenvedtem a meleg, illetve a szél miatt is! Amikor odafelé mentem, akkor szembeszelem volt, de ráadásul ez is meleg volt. Visszafelé már előre örültem, hogy most aztán jön a nagyon jó hátszél. Hát nem jött, mert fordult a szél és visszafelé is zömében szembe fújt a szél. Ami nem is lett volna olyan veszélyes, csak a lábaim nem bírták a strapát. Nem fájtak, de nem tudtam már a végén 30 felett tartani az átlagom. Elnehezültek. Ez van, nem minden edzés habos sütemény! Onnan is érzékelem, hogy padlófogás elött állok, hogy nem vagyok éhes, viszont kívánom az édeset. És szomjas vagyok. Nem baj, majd lesz ez jobb is.

Szólj hozzá!

Címkék: fűnyírás kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr67614522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása