HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 338. #kerékpározás# + [sétálás]

2008.10.04. 19:23 Gabbá

Kerékpárral hazajöttem Győrbe. Erre az útra már kb. 2 hete készülök. Erre utaló jel volt, hogy tegnap, illetve ma hajnalban nem aludtam egy szemet se. Az adrenalin dolgozott bennem. Ezért hajnali ¼4-kor keltem és elindultam. Nem esett az eső, csak éppen óriási szél volt. Az is inkább olyan rohamokban jött, hogy a kormányt majdnem kikapta a kezemből. 4 óra előtt pár perccel indultam el otthonról. Pilisvörösvárnál kezdett el szemerkélni az eső, ami aztán Piliscsabánál átváltott esőre. Dorognál már átázott a biciklis ruhám, vagyis vízben ültem onnantól végig. Hát nem volt egy leányálom, az biztos! Végülis 5 óra 45 perc alatt értem haza. A kalkulált eredményem több, mint rossz, hiszen, ha csak 25 km/h-s átlagot számolok, akkor is a 125 km-t öt óra alatt haza kellett volna érnem. Ez még annál is rosszabb lett. Az eredményemet nem nagyon tudom, mert az órám (biciklis) beázott és leállt. A hideg szembe szél miatt, illetve a teljes átázás következtében szinte teljesen átfagytam. Amikor hazaértem jött egy kiadós füdés, majd mentme a városba intézni a dolgaimat. Persze gyalog, hogy egy kissé felovadjak, illetve a lábaimnak jót tett a sétálás. Lelazultak tőle az izmaim.

Sajnos most hiába van szombat a szokásos mérés elmaradt, mert nincs itthon olyan mérleg, ami pontos is lenne. Szóval erre várnotok kell a jövő hét szombatjáig. bocsi érte, de remélem, hogy kibírjátok!  

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr8696249

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása