HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 349. "fűnyírás" + #kerékpározás#

2008.10.15. 13:33 Gabbá

Ma volt az a nap, amikor majdnem új sportolási módot találtam ki. Ez lett volna az "egyebek" kategória. Mert igazából nem sokat sportoltam, de még is elment vele az egész délelőttöm, illetve elfáradtam. Azt majd a későbbiekben részletezem. Most jöjjenek a tények. Füvet nyírtam a ház előtt az árokpartot, meg a garázs körül. Nem volt sok, kb. egy félóráig tartott, de nem az én nagy motorosommal, hanem csak egy kis elektromos szegélynyíróval játszottam. Folyamatosan előre görnyedve és magam után húzva a vezetéket. Utána biciklivel bementem Pestre. Persze nem a versenygéppel, hanem a munkás bicóval, ami van vagy 40 kiló. Ott ügyintézés után, haza is tekertem. Körülbelül olyan 40 kilcsi lehetett az össztávom. Szóval ez sem volt olyan veszélyes. Aztán Pesten is gyalogoltam egy kicsit, és ez is vehető sportnak is, de el is lehet tőle tekinteni. Szóval ez a mai nap volt az, hogy fűvet nyírtam is, meg nem is, sétáltam is, meg nem is, bicikliztem is, meg nem is. Az ilyen napokra, amikor sokfélét csinál az ember, de külön-külön egyik sem fogható fel igazi edzésnek, szóval erre akartam kitalálni az "egyebek" edzését. Aztán elvetettem az ötletet, mert a két legterjedelmesebb mozgásformát vettem edzésnek és a többire meg a felejtés fátyla boruljon. Rájöttem, hogy ez így jó, nem kell még külön egy újabb dolgot felvenniem, mint edzés.

Szólj hozzá!

Címkék: fűnyírás kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr72715224

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása