HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 357. #kerékpározás# + /futás/

2008.10.23. 09:55 Gabbá

Hajnalban mentem ki egyet tekerni. A szokásos sík utamat tekertem le - Budakalász - Lepence oda-vissza. Az időjárás párás, kissé ködös, de szél csendes volt. A téli öltözetet vettem fel, ami kissé melegnek tűnt, de elviselhető volt. A 60 kilométert 2 óra 06 perc 34 másodpercre tekertem le, ez 28,6-os átlagnak felel meg. A legjobbamtól elmaradva, de nem a legrosszabb eredmény ez mostani tekerés. Nem baj gyűjtöm a kilométereket a lábaimba. Ahogy hazaértem, a futáshoz nem szükséges dolgokat levettem, leraktam és kimentem futni. Semmire sem figyeltem, csak arra, hogy lazán, egyneletes tempóban fussam végig az általam tervezett távot. Ez sikerült is. Szerény számításom szerint 14-15 kilométer között futottam, olyan 6 perc körüli 1000 métereket. Nem egész másfél óra alatt végeztem is. Visszafelé elkezdett szemerkélni az eső, ami kimondottan jól esett, mert volt egy kis természetes hűtésem is. Most a jobb talpam nem fájt, bár a végére már nem volt olyan ruganyos a léptem, mint az elején. Ennek ellenére jól esett leülni ide a számítógép elé és beszámolni az edzésemről.

4 komment

Címkék: futás kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr80727753

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Pisti 2008.10.23. 12:09:00

Szia

Írhatnál kicsit a táplálkozásodról is!

Gabbá 2008.10.24. 08:15:13

Szia!

Az étkezésről, azért nem szoktam írni, mert az szerintem teljesen egyéni. Úgy minőségében (ki milyen minőségű kaját engedhet meg magának), illetve mennyiségében is. Én például teljesen hétköznapi, szokásos módon étkezem. Néha-néha megengedve magamnak egy kis elcsábulást a minőség felé - primőr, drága ételek. Azért sem szoktam a kajálásomról írni, mert azt írjam le, hogy ebédre két tányér káposztás kockát ettem és utána még egy kis sütit is kóstoltam?! Hogyan eszem a káposztás kockát - borssal, vagy cukorral? És innentől kezdve belemehetünk a részletekbe, a kalóriákba, az étel elkészítésébe.
Szóval ezért nem írok arról, hogy miket eszem, miket iszom.
Ha érdekel, hogy milyen a táplálkozásom, akkor keress meg a gabesz324@vipmail.hu postafiókon és ígérem, hogy válaszolni fogok a téged érdeklő kérdésekre!

Üdv.: Gabbá

Pisti 2008.10.24. 09:50:53

Bocsi, csak azthittem hogy van valamilyen megtervezett étrended, pl ilyen: body.builder.hu/bbcomment_post.htm4?id=47

Szoval ki lehet számolni hogy konkrétan menyi fehérje meg ch meg zsír meg rost kell egy nap diéta alatt, ez ugye a testsúlyodtól függ semmi mástól, és akkor be lehet lőni a megfelelő tápanyagokból a megfelelő mennyiséget. És ez nem ilyen sztárdiétás baromság, hanem ez tényleg működik, bár nem akarom reklámozni, ha érdekel olvasd el, és akkor fogsz még jo dolgokat találni, hameg nem érdekel akkor sry h raboltam az időd :P

Gabbá 2008.10.24. 21:52:08

Szia Pisti!

Köszönöm az étrenddel kapcsolatos észrevételedet és ajánlásodat! Én mint exúszó, nem sokat törődtem az étkezésemmel, csak sok legyen és jól lakjak. most 50-en túl, nem diétázom semmit, csak lényegesen többet mozgok, edzek. Ez is fogyaszt nem is akárhogyan. Elég csak megnézned a szombati méréseim táblázatát. Nincs semmi tudományos, meg sztár diéta a táplálkozásomba. Nem akarok sem szálkás, sem izomkolosszus lenni, egyébként is az alkatom nem predesztinál erre. Mindössze azzal akartam súlycsökkenést elérni, hogy napi rendszerességgel edzek, és közben nem mondok le a finomságokról, mint töltött káposzta, rétesek, kolbász, meg efféle finom ételekről. Nem vagyok hajlandó éhezni sem. Szóval ennyit az én étkezési filozófiámról. Nem számolok semmit se, csak eszem a finom házi ételeket.

Még egyszer köszi a felhívást, meg fogom nézni, de engem különösebben nem érdekel!

Üdv.: Gabbá
süti beállítások módosítása