HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 370. [sétálás] + #kerékpározás#

2008.11.05. 16:26 Gabbá

Most megint meg kell magyaráznom, hogy miért írtam be edzésként a sétálást, mikor nem is gyalogoltam szinte semmit se. Én voltam ma az intézkedő ember. Posta, újságos, bevásárlás, és még néhány apróság elintézése. Mindez biciklivel, de nem a versenygéppel, hanem a hagyományos munkábajáró bicajjal. Körülbelül 15-20 km-t tekertem le az egyes helyek között. De kényelmesen, illetve hazafelé már felpakolva, minden félével. Mivel ilyen edzésem nincs, hogy bevásárlás biciklivel, ezért írom be edzésként a sétálást, mert ez illik a legjobban a terhelés szempontjából. Nem fárasztó, csak sok. Amikor végre hazaértem, nagyon szép napos idő lett a reggeli ködös helyett. Eldöntöttam, hogy kimegyek egyet tekerni a versenygéppel. A szokásos útvonalat jártam be. Kissé túl öltöztem, de nem volt veszélyes. Oda felé volt egy kis hátszelem, bár én nem érzékeltem, de visszafelé, amikor szembeszél jött, már tudtam, hogy volt hátszelem is. Felmentem Lepencéig, meg hazajöttem. A 60 kilométert 2 óra 2 perc 52 másodpercre nyomtem le, ami 29,2-es átlagnak felel meg. Ráadásul a hátszeles oda úton új csúcsot döntöttem, mert 55 perc 30 másodperc alatt voltam a lepencei strandnál. Viszont visszafelé a szembeszél megfogott, illetve a végén már görcsöltem is egy kicsit a combizmommal. Kapdosta a görcs a lábamat, főleg a jobbot. De más különben egész jó volt, főleg az oda út.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr95751616

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása