HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 391. $ egyéb $ + /futás/

2008.11.26. 12:34 Gabbá

Mióta itthon vagyok szabadságon folyamatosan én vagyok a bevásárló ember a családban. Ma is volt egy bevásárlásom (a szokásos dolgokat szereztem be), majd megint a posta (befizetések) és újként a henteshez mentem. Ott is hagytam egy csomó pénzt. Utána átöltöztem és kimentem futni. Körülbelül 13-14 km-t futottam. Az út első részén a tegnapi megolvadt, majd éjjel visszafagyott részen futottam. Óvatosan szedten a lábaimat. Majd jött a felsózott nagyobb forgalmú út. Itt jól ki lehetett lépni. Majd következett a futásom célpontja, amiért ki akartam menni futni. A bicikliút, ahol nem takarították el a havat. Hóban futni csodás, és nagyon szeretek, még akkor is, ha ez nem szűz hó volt már. Nagyon élveztem. Voltak benne nagyon szuper részek és voltak kevésbé élvezhetők is. De nem baj, így kerek az dolog. Amikor már visszafelé jöttem és ismét kiértem a felsózott útra, azt vettem észre, hogy egyre gyorsabban futok. szinte repültem a végén, hiszen annyival könnyebb volt a jó úton futni, mint a hóban. De ennek ellenére imádom a hóban való futást. Szép napsütéses, szeles időm volt. Visszafelé a szembe szél egy kicsit zavart, de nem volt veszélyes.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb futás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr73789449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása