HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 476. $egyéb$ + [evezés] + °ugrálókötelezés° + {erősítés} + [szaunázás] + (úszás)

2009.02.20. 11:43 Gabbá

Ez, az egyéb kategória most nem került volna bele a mai napi bejegyzésbe, de mégis beleírtam. Reggel megcsináltam a szokásos bevásárlásomat. Aztán eltekertem a fényképeshez, kiváltani az előhívott képeket, innen a zöldségeshez mentem. Onnan már azt hittem, hogy túl vagyok minden délelőtti dolgon, hazatekertem. Tévedtem. A mama mondta, hogy krumplit kellene hozni, mert alig van otthon. szóval ismét fel a bicajra és irány egy nagy áruházlánc, ahol van nagy kiszerelésű burgonya. Végül is haza hoztam a bringán 10 kg-t, és csak azért nem többet, mert nem volt valami szép és egészséges a krumpli. Hát ez utóbbiért került bele a blogba az egyéb kategória alatt ez a bejegyzés. Az időjárás hideg, szeles volt az elején. Amikor akrumplival megrakodva jöttem hazafelé, már szállingózott a hó is. Este majd folytatom a mai napi bejegyzés írásását, addig is jó olvasást.

Most van éppen este 10 óra. VÉGRE HAZAÉRTEM! Az edzések sorát evezéssel kezdtem az ergométeren. A legutolsó evezsékor az jutott az eszembe, hogy meg kellene próbálnom egy kicsit még gyorsítanom a percenkénti 50-es húzáson. Viszont ezért nem egy órát húztam az ergométeren, hanem csak egy félórát. Ma ugyanis 60-as percenkénti tempóra léptem fel, ami mit ne mondjak nagyon erős volt, de sikerült. Fél óra alatt le is izzadtam. De az 1800 húzás sikerült pontosan 30 perc alatt. Ezután ugrálókötleztem egyet. Ha már lúd legyen kövér, elv alapján itt is egy kicsit (vagy nagyon) emeltem a sorozaton. 3x1000-t ugráltam. Ilyesmit még nem csináltam, hogy ekkorát ugorjak a széria számban. Az evezés után nem igazán éreztem a lábamban az ugrálást, ezért az első 1000-nél vagy 10-szer beleakadtam, vagy ráléptem a kötélre. A második sorozatban már csak 3-szor, míg a z utolsóban mindösszesen 2-szer kellett megállnom. sikerült elkapnom a ritmust. Amikor ezzel is végeztem jött az erősítés. Itt már a szokásos adagot csináltam végig, vagyis: 5x100 húzás, 100 felülés a római padon, 100 felülés jobbra-balra kifordulva a római padon, 4x25 fekvőtámasz, 100 törzsemelés a római padon. Ebben az edezésben mindössze az volt a célom, hogy 25 percet tartsam a végrehajtás során. Ez is sikerült. Jött a következő edzés a szaunázás. 3x10 percig voltam bent a melegben és sikerült egy kicsit lazulnom, relaxálnom. Végig jó meleg volt a helyiségben. A 10 percek között 5-5 perceket hűltem a szabad levegőn, ahol szállingózott a hó. Az utolsó edzésre maradt az úszás. Ekkor már nem cifráztam túl a dolgot. 1700 métert úsztam összesen: 500 gyors, 500 hát, 500 mell és 200 levezető. A lazítást folytattam, néha, amikor előznöm kellett, akkor belegyorsítottam, de más különben aránylag lassú tempóban úsztam le a távot. Kellemesen elfáradtam

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb úszás evezés erősítés ugrálókötelezés szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr22954549

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása