HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 488. #kerékpározás#

2009.03.04. 16:19 Gabbá

Ma nem úgy alakultak a dolgaim, ahogy szerettem volna. Sok dolgot elintéztem, bank, írószer bolt. Viszont ,amiért betekertem Pestre, azt nem tudtam elintézni. Reggel szemerkélt a köd, és időnként esett egy kis eső is. ½10-kor indultam itthonról, először Szentendrére mentem, természetesen biciklivel. Itt bankban és írószer nagykerben voltam. Amit kellett azt elintéztem. Utána betekertem Pestre, pontosabban az Árpádfejedelem útra, ahol egy kimondottaqn kerékpárosoknak gyártott energiaitalport akartam megvenni. Szép kényelmesen betekertem, de közben az általam tudott címen lévő konditerem (ahol ezt az italport lehet kapni) bezárt, és kiűrítették. Jött az isteni szikra, hogy ez a forgalmazó még van Pesten is, közel az Árpád-hídhoz. Fogtam magam és áttekertem a hídon. Ott viszont eltévelyedtem, mert nem találtam meg. Így hát dologvégezetlenül hazatekertem. 13 órára haza is értem. Itthon aztán utána néztem, hogy hová is kellett volna mennem. "Aki hülye, az haljon meg!" - elv alapján megérdemeltem, mert itthon nyugodtam utána nézhettem volna és akkor biztos, hogy már első kísérletre megvettem volna ezt az energiaitalport. A térképen kiderült, hogy a környéken jártam, csak éppen nem mentem el addig, míg kellett volna, illetve mivel nem tudtam a pontos címeket, esélyem sem lett volna megtalálni. Mehetek még egyszer erre a körútra. Mindensetre tekertem vagy 3 és fél órát, majdnem folyamatosan. El is fáradtam, anélkül, hogy különösebben megizzadtam volna. Szerencsémre most felírtam a címeket, ahol lehet kapni ezt a terméket, és így nem megyek majd feleslegesen a következő alkalommal. Amúgy szerény saccolásom révén ma tekertem vagy 50 kilométert.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr86981246

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása