HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 574. /futás/ + [sétálás]

2009.05.31. 09:38 Gabbá

Futás: 4 kör (körönként 3,5 kilométer), összesen: 14 kilométer, 1 óra 18 percre teljesítettem, ami egy kicsivel több csak, mintha 5:30-as kilométereket futottam volna, sétálás: gyereknapi ebéd lesz egy étteremben és oda gyalog fogok elmenni, ami 7-8 kilométeres sétát jelöl, itthonról az étteremig.

 Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnali 4:50-kor kezdtem el a mai edzést. Futottam egyet. Az első körben kissé lazábban kezdtem, mert 21 perces volt a köröm. Aztán innen körönként gyre gyorsabban futottam, hiszen a 4. körben már majdnem egy perccel beljebb voltam, mint a 20 perces körátlagom. A tegnapi eső miatt néhol kerülgetnem kellett a tócsákat, de az idő nagyon ideális volt a futáshoz. Erősek voltak a lábaim, hiszen bele-bele tudtam erősíteni, ha éreztem, hogy lassul az iramom. Végig bírtam az egyenletes tempót tartani és még többet is tudtam volna futni, de nem akartam, mert holnap megyek ismét edzeni. Ami lehet, hogy megint futás lesz, ha olyan lesz az időjárás, hogy nem lehet bicajozni. Majd kiderül. Az eddigi bejegyzéseimben, amit idáig írtam, mindig olyan esemény került megörökítésre, amit már megcsináltam, leedzettem. Ez a mostani kivétel ebben. Hiszen most egy olyan bejegyzést írok, amit majd ezután fogok teljesíteni. Ez a sétálás lesz, amit nem most, hanem majd 2 óra múlva fogom teljesíteni. Elsétálok az étteremig, ahol egy gyereknapi ebéd lesz. Én hívom meg a keresztfiamékat, meg persze a nővéreemt is egy ebédre. Az idő jó, napsütéses, kellems sétában lesz részem és még jobban megéhezem legalább. Ígérem, hogy ezt meg fogom tudni csinálni, és ezért is mertem most beírni előre, hogy sétálni fogok, 2 órával az esemény előtt.

Szólj hozzá!

Címkék: futás sétálás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr881154435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása