HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 577. ~kertészkedés~ + $egyéb$

2009.06.03. 17:13 Gabbá

Kertészkedés: permetezés, szőlő kötözés, cseresznye szedés, egyéb: posta (csekk befizetés), bevásárlás (gyümölcs, burgonya és egyebek), telek (tűzelnivaló kihordása).

Megjegyzés, vélemény, élmény: A tegnapi hosszú tekerést, ma egy lazább nappal pihentem ki. Ez persze nem azt jelenti, hogy nem csináltam ma semmit. De nem volt igazi edzésem, csak amolyan folyamatos jövés-menés, amivel persze ugyanúgy element az idő, mintha edzettem volna. Permeteztem a gyümölcsfákat, mert megtetvesedtek. Persze a szőlőt sem akakrtam kihagyni, de előtte lekacsoltam és kötöztem őket, majd aztán le is permeteztem. A végén szedtem egy kis cseresznyét, mert 2 féle is van a telken. Ezzel 3 óra alatt végeztem. Ezután lefürödtem, majd a postán a csekkjeimet befizettem. Persze biciklivel mentem  - a munkás bicóval. Amikor hazaértem, kiderült, hogy be kell vásárolni, mert néhány dolog hiányzik otthonról. Ez megint azt jelentette, hogy a csomagtartóm és a kosaram is tele lett. Kipakolás után már csak a háznál összegyűjtött és a telken hasznosítható anyagokat. Amikor ezzel is végeztem már 13 óra is elmúlt. Szóval jó kis napom volt, mert ugyan nem edzettem, de az idő elment, illetve mindig volt mit csinálnom. Remélem, hogy holnap már rendesen tudok majd edzeni is, hiszen már dolgozom és bent a cégénl több lehetőségem van edzeni, mint itthon.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kertészkedés

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr411161643

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása