HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 584. #kerékpározás# + $egyéb$

2009.06.10. 17:03 Gabbá

Kerékpározás: Dobogókő oda-vissza, 48 kilométer, 1 óra 50 perc 42 másodperc, 26 kilométer/óra átlagsebesség, egyéb: nagy bevásárlás (biciklim kosara és a csomagtartója is tele volt), illetve locsolás a kertben.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel elmentem bevásárolni. Nem kellett sok mindent vennem, csak egy kis "kávét". Ezt azért tettem idézőjelbe, mert régebben elmentünk az asszonnyal egy kávét venni, aztán örültünk, hogy össze tudtuk szedni a pénzt, amit fizetnünk kellett a pénztárnál. Mert ez is kell, meg az is kell, aztán teljesen megpakoltuk a bevásárlókocsit, és a végén alig maradt pénz nálunk. Azóta egy kis kávé szállóige lett, hogy nem vesz sok mindent az ember, de a végén nagyon sok mindent belerak a kocsiba. Szóval így jártam ma én. A biciklim csomagtartója és elöl lévő kosár is tele lett, sőt még egy csomagot kézben vittem haza. Kora délután kimentem biciklizni. dobogókőre mentem fel. Erős északi szél fújt és ezért amikor felértem a dobodókői parkolóba körülbelül 2 perccel voltam gyengébb, mint a legjobb időm. Annak nagyon örültem, hogy már másodszor tudtam kiállva végig hajtani a pilisszentkereszti emelkedőt, ami hozzávetőlegesen több, mint 1500 méter. A lábaim erősek voltak. Ezt bizonyítja, hogy a kiskovácsi és a két bükkfa nyeregnél lévő emelekedőket is kiállva tudtam végig hajtani. Aztán a visszaúton mindent beleadtam. Ez aztán azt eredményezte, hogy mindössze nem egészen 3 perccel maradtam el csak a legjobbamhoz képest. Az este folyamán még lesz egy kis más irányú mozgásom, locsolnom kell a kertben. Így ez a mai nap egyfelöl könnyű volt (vásárlás,locsolás), más szempontból viszont kemény (kerékpározás).

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr201177090

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása