HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 605. "fűnyírás"

2009.07.01. 18:03 Gabbá

Fűnyírás: A nagyobbik telken és egy másik területen is füvet nyírtam 8 órában.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Éjjel szakadt az eső, ezért a betervezett bringázás elmaradt. Így utólag belegondolva jobb is, hiszen nem számítottam arra, hogy ma 8 órás fűnyírásom lesz. Ráadásul folyamatosan vágtam a gyöpöt, csak akkor álltam meg, amikor kifogyott a gépből a benzin, illetve a damilt kellett pótolnom. 7:30-kor kezdtem el a nyírást a mi telkünkön. Az utóbbi hetek esős időjárása miatt nagyon nagy volt a gaz és a fű. Lassabban is haladtam. Közben jött a szomszéd, hogy lenne egy terület ahol levágnám-e a füvet, amit eddig ő szokott, de most nincs gépe, az elektromos fűnyíróját meg nem tudja használni, mivel nincs áram azon a területen. Hát persze, hogy bevállaltam. Kihívásnak tekintettem, hogy ebben a mai nagy melegben, beöltözve izzadhatok még egy pár órát azon a másik területen is. Összesen 3 telket nyírtam volna le, ha a másik telekszomszédomhoz be tudtam volna jutni. De sajnos az nem jött össze, mert leláncolta a bejáratot, és nekem csak kulcsom volt. A lakatot nem tudtam kinyitni, viszont bemászni, vagy leverni a lakatot nem akartam. Délután ½4-re végeztem a két területtel. Közben megittam vagy 3 liter folyadékot. Érdekes volt, mert nem fáradtam el, viszont a beöltözés és a napsütés elgyengített. Olyan csirke voltam, hogy vágytam arra, hogy leüljek. Viszont a két melegítő felsőt és a melegítő nadrág ot teljesen átizzadtam. Ami jó volt. Ma egy kis lazább napot tartottam, viszont ugyanúgy elgyengültem, mintha rendesen edzettem volna. Kíváncsi leszek, hogy holnap mit tudok edzeni és milyen állapotban leszek.

Szólj hozzá!

Címkék: fűnyírás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr361220493

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása