HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 610. "fűnyírás" + $egyéb$ + °ugrálókötelezés° + [szaunázás]

2009.07.06. 11:50 Gabbá

Fűnyírás: végre befejeztem a telkeken a fűnyírást, ez az utolsó rész már csak 1½ órás menet volt, egyéb: bank, bevásárlás, ugrálókötelezés: 4x700 = 2800 db ugrálás, sok-sok megállással, szaunázás: 50 perc folyamatosan - nem esett jól.

Megjegyzés, vélemény, élmény: A két saját telek mellett még másik kettő bérnyírását is bevállaltam. Ez utóbbival végeztem ma. Ez az a telek, amit szombaton a KO.-om miatt abbahagytam. A mai menet csak 1½ órás volt, de ha ezt szombaton akartam volna befejezni, akkor legalább 3 órával számolhattam volna. Amikor ezzel végeztem, valaki lettem a családban. Valaki vásároljon ezt, meg azt. Előtte még bementem Szentendrén a bankba ügyet intézni, pénzt kivenni, átutalni, meg egyéb apróságok. Innen eltekertem a kedvenc áruházláncomba bevásárolni. Nem vettem sok mindent, de a bicajom elöl-hátul tele lett. Ez volt a délelőtti két mozgásom. Bár egyik sem kimondott edzés, de azért mozogtam eleget. Este majd folytatom a bejegyzés írását.

Folyt. köv.: Amikor bementem a céghez, ugrálókötelezéssel kezdtem az edzéseimet. Abban reménykedtem, hogy menni fog, mint a múlt héten hétfőn. Hát nem! Már az első sorozatban vagy 4-szer álltam le. Aztán ez végig folytatódott a 2800 ugráláson keresztül. Nem ment és kész. A kötelet sem úgy hajtottam, mint ahogy kellett volna, meg általam nem ismert okok miatt ma ilyenre sikerült az ugrálókötelezésem. Átmentem a szaunába, hogy egy kicsit izzadjak, illetve ellazuljak. A párás, nyomott melegben ez sem esett jól és ennek következtében 50 perc után ki is jöttem a szaunából. Pedig én indítottam be a kályhát. Aztán az este folyamán meg is jött a menetrend szerinti eső és a felfrissülés. Ezért volt olyan délután a levegő. De hát ez van, az időjárást még nem én csinálom, bár próbálkozom vele. Amikor kint vagyok legyen jó időm és mindig hátszelem, ha bringázok stb.-stb. Egyenlőre csak az elméleti megoldáson töröm a fejem.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb fűnyírás ugrálókötelezés szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr931229501

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása