HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 1.

2009.07.29. 14:58 Gabbá

Schleckék és a többiek!

Ezen a bejegyzésen már napok óta gondolkodom. A sportvilága tele van olyan eseményekkel, történésekkel, amelyek vélemény formálásra ösztönöznek. Persze ezek a megjegyzések, hozzászólások abszolút szubjektív gondolatokat fognak tartalmazni. Minden nap lesz egy szubjektív vélemény tőlem, amire várom a hozzászólásokat, eltérő véleményeket.

Az első bejegyzésem a Tour-ral foglalkozik. Több ismerőssel beszélgettem az idei TDF-ről. Az Astana azt csinált, amit akart. Ha nem lett volna a két Schleck fivér, akkor az idei Tour az egyik legunalmasabb lett volna. Nibalira szinte ráadták a sárga trikót, és mindent megtettek, hogy ne nekik kelljen védeniük. Amikor le kellett róla (Nibali) venni, meg is tették. Contador jó volt, Schleckék támadtak és ez volt a jó, mert így zajlott az élet. Egy kicsit megrángatták az Astana bajszát. Sajnos Saxo-ból kiesett Voigt, és így csak ketten tudtak valamit csinálni. A többiek? A Garminból Wiggins volt szuper, hiszen a pályán is és országúton is bizonyította kiválóságát. A Liqui Gas-ból Pelizotti és Kraiziger volt említésre méltó, az előbbi a pöttyös elnyerésével, utóbbi pedig azzal, hogy cseh (volt szocialista ország képviselőjeként) 10-ben fejezte be a TDF-t. Astana és a Saxo volt végig jó. A többi csapat pedig semmit se csinált. Lásd azt amikor AG2-sok Nibali védték és mentek vagy 38-as átlagot az élen. Olyan volt, mintha én is ott tekertem volna. Összességében nekem egy-két hegyi szakasztól eltekintve nem tetszett az idei TDF. A Pireneusokban (Sipi és a kis Knézy is megmondta) ki lehetett volna osztani a legjobb völgymenő dijat, annyi volt a lejt menet. Az első hétnek a csapat időfutam adta meg az élményét, ahol egyértelműen kiderült, hogy mely csapatok erősek és kik azok, akik csak ott vannak létszámnövelőként. A második héten szinte semmi sem történt. A harmadik hétre lett az, aminek végig kellett volna lennie. Köszönhetően a Schleckéknek. Kiváncsi leszek, hogy jövőre Amstrong új csapata milyen lesz, illetve Contador hol folytatja, milyen változások lesznek a csapatok körül.

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr421275699

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása