HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 638. $egyéb$ + °ugrálókötelezés° + /futás/ + (úszás) + ¤szaunázás¤

2009.08.03. 11:13 Gabbá

Egyéb: mindenféle ház körüli munka, olaj vásárlás a fűnyíráshoz a benzinbe, égetnivaló kitalicskázása a telekre stb.-stb. ugrálókötelezés + futás: 4x500 ugrálókötelezés, váltakozva 4x20 kör futással a medence körül, ez összesen 2000 ugrálás, illetve 80 kör futás, ami 6 kilométer, úszás: 1000 gyors + TEÁ, szaunázás: 3x10 perc szaunázás, közben 5-5 perc lehűlés, pihenés.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Reggel 7-től folyamatosan jöttem-mentem intézkedtem. Egy kicsit besegítettem a főzésbe is. Olajat vettem a benzinbe, hogy tudjak füvet nyírni, mert hamarosan azt is kell majd. Ezt, hogy elintézzem, tekertem vagy 10 kilcsit. Átöltözés, majd a ház körül összegyűlt égetnivalót kitoltam a telekre egy talicskával. Nem volt nagy munka, az egész délelőtti ténykedésem, de sokáig tartott és meg is izzasztott. Este majd folytatom a blog mai napi írását. Hiszen azért edzenem is kell, nem lehet csak holmi ház körüli zsezsgéssel megtölteni az edzési blogomat. Szóval este folyt. köv.!

Most éppen este fél 10 van. Folytatom a mai napi bejegyzést. Szóval azért ma edzettem is egy keveset. Mennyiségileg majdnem a tegnapi adagot ismételtem meg, kivéve az úszást, mert tegnap többet úsztam. Az ugrálókötelezés egy kicsit rosszabb volt, mint tegnap, mert az első 500-ban 3x, a második 500-ban 2x, a harmadik 500-ban 1x és az utolsóban megint 2x álltam le, illetve akadtam bele a kötélbe. A futás jól ment, de az utolsó 20-as sorozatban egy kicsit megfájdult a jobb bokám, de még a futás közben el is múlt. Lehet, hogy egy kicsit nem figyeltem a kanyarodásomra. Az egésszel, vagyis az ugrálókötelezéssel és a futással együtt 55 perc alatt végeztem. Következett az úszás, ahol csak egy 1000 métert nyomtam le, mert egy kicsit megcsúsztam az idővel. A szaunát már korábban elindítottam, így amikor bementem már majdnem 60 fok volt a hőmérséklet. Jó bírtam a meleget. Egyébként a szaunának van egy olyan hatása is, legalábbis nálam, hogy jobban bírom ezeket a nagy melegeket. Ugyan izzadok rendesen, de nem zavar és bírom a hőséget, meg a kánikulát. Az is igaz, hogy ezekben a napokban rengeteg folyadékot iszom. Éppen ma számoltuk ki egy kollégámmal, hogy hozzávetőlegesen ma olyan 4 és 5 liter közötti folyadékot nyeltem le. Ezt a hőségtűrő képességemet a szaunána köszönhetem.

Szólj hozzá!

Címkék: egyéb úszás futás ugrálókötelezés szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr621285658

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása