HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 640. "fűnyírás"

2009.08.05. 17:45 Gabbá

Fűnyírás: az alsó telek nyírása reggel 7:30-tól egészen 14:30-ig.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Hajnalban az eső, ezért elmaradt a bringázásom, amit elterveztem a fűnyírás előtt. Reggel 7-re, szedtem össze minden szükésges dolgot, ami a fűnyíráshoz kell (benzin, damil, gép stb.-stb.). Fél 8 volt, amikor elkezdtem a nyírás az alsó telken. Ez a nagyobbik telek. Szerencsémre az idő borús volt, a hőmérséklet is kedvező volt. A gaz, illetve a fű között nőtt olyan növény, amit nehéz volt nyírni, mert szinte zabálta a damilt. Ezért tartott ilyen sokáig a nyírás, hiszen 7 órán keresztül nyírtam a füvet. Máskor ezt a területet 5-6 óra körül szoktam lenyírni. De nem baj, mert most megint jó és kb. 4 hétig nem kell vele foglalkoznom. Ezenkívül még egy kicsit dolgoztam kint a telken, mert a szélviharok, amik mostanában voltak, eldöntötték a szőlőkarót, és ezt javítottam meg, illetve támasztottam alá. Ezzel is eljátszottam majdnem fél óráig. Amikor elkezdtem a nyírást, akkor azt terveztem, hogy amikor befejezem a telket, akkor haza megyek és kimegyek tekerni egyet. Amikor befejeztem a telken a munkát, elkezdett esni ismét az eső, így a mai tekerés elmaradt. Ma csak egy mozgásformát csináltam, és ez sem igazi edzés volt, bár 7 órán keresztül derékból  forogni, azért az nem semmi. Kellemesen elfáradtam, bár éreztem magamban annyi erőt, hogy a telek után még egy tekerést meg tudtam volna csinálni. De az időjárás megint közbe szólt.

Szólj hozzá!

Címkék: fűnyírás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr661290966

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása