HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 9.

2009.08.06. 19:07 Gabbá

Innen - onnan

Ezt a címet azért adtam, mert nem egy témával foglalkozom, hanem többel. Vizilabda, foci lesz benne.

Az első téma a Honvéd női vizilabda szakosztályának esetleges megszünése. A szponzorok távoztak és csak úgy tudnák most működtetni a csapatot, hogyha a lányok amatőr státuszúak lennének. Sokan elmentek a csapattól, voltak, akik vállalták az amatőrséget. A csapat vezetése most még tárgyal az esetleges szponzorokkal, hogy megmentsék a csapatot. Ez engem különösebben nem lep meg, hiszen a válság a sportban is jelen van és ez esetlegesen csapatok megszünésével is járhat. Az már viszont nagyon is zavar, hogy az amatőr státuszt nem vállalta mindenki a csapatnál. Ezek a lányok nem szeretik a sportágukat? Vagy megélhetési sportolók? Vagy csak kaszálni, keresni akarnak a sporttal? Szóval ezek a kérdések amelyek engem nem hagynak nyugton. Hiszen amikor én sportoltam csak amatőr státuszban lehetett sportolni. Ha valamilyen eredmény elért az ember, akkor volt egy kis munkaidő kedvezmény, meg egyéb kisebb jutattások. Ha szereti az ember a sportágát, akkor azért képes áldozni is egy kicsit. Hiszen a későbbiekben esetleg többet nyerhetek vele, mint amennyit pillanatnyilag bukok. Például a kanadai csapat magyar származású tagja (egyébként Kanada legyőzte a VB-n a lányokat) nem is értette, hogy ezt pénzért, fizetésért csinálják. Ők ugyanis a munka mellett edzenek. Szóval leeht, hogy ezért lett 7. a magyar női válogatott?

A második téma a foci. ráadásul több foci együtt. Liga Kupa: ETO 3:1-re győzőtt a Zalaegerszeg ellen. A Debrecen tovább jutott a tallini csapat ellen, az itthon rúgott 1 góllal. Összesítéssel 2:0- val mentek tovább. Ez utóbbihoz gratulálok a  csapatnak és kívánom, hogy holnap egy olyan csapatot sorsoljanak ki számukra, akit megverhetnek, mert akkor feljutnak a BL főtáblájára. És akkor itt lehet és nézhetjük a nagy csapatokat.  Majd kiderül, hogy mit hoz as jövő.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr291293199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása