HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 14.

2009.08.11. 21:20 Gabbá

Innen - onnan

Ismét sok kisebb hírről számolok be. A legszomorúbb hírrel kezdem. Megszünik a Honvéd női vizilabda szakosztálya, szponzorok hiánya miatt. Sajnos hiába nyert több bajnokságot, illetve kupa sikereket ért el, ennyi volt, és nem több. Nagyon sajnálom, de az élet megy tovább. Remélem, hogy még lesz egyszer Honvédnak női vizilabda szakosztálya.

Azért jó hírrel is tudok szolgálni, bár ez az érintettnek nem igazán jó hír, de emberi, sportolói nagysága miatt érdemel említést. Minczér Albertről van szó. Aki lemondta a válogatottságát a hétvégén kezdődő atlétikai VB-n. Achilles-sérülésére hivatkozva, (most figyeljetek!) a saját maga által kitűzőtt célt, illetve a válogatottbeli eredményességet nem érné el, és ezért, bár az első VB-je lenne, lemondja a válogatottságát. Egy közepes, vagy annál rosszab eredményért meg nem megy kis, bár sajnálja, de inkább ezt lépte meg, mert nem akarja sem a válogatottat, sem az országot lejáratni egy rossz szerepléssel. Bár csak ilyen lenne minden magyar sportoló! Nem lennének alibi külföldi versenyek, meg lebőgések a nemzetközi viadalokon. Remélem, és nagyon bízom benne, hogy meggyógyul és sok szép sikert fog elérni a jövőben.

A mai utolsó hír következik. Schumacher nem vállalta Massa helyett a következő futamokon való indulást. A hivatkozási ok, régebbi nyaksérülése akadályozza meg ebben. Vagy szerintem rájött, hogy nem versenyezhet az idei fejlsztésű kocsival, ezért egy régebbiben viszont nem olyan jó, nem akar blamázsban maradni, és ezért mondta le a szereplését. Meg persze már 40 éves, vagyis a Forma 1-hez már kissé öreg (szerintem). Massát Badoer fogja helyettesíteni a következő futamokon. Aztán majd kiderül, hogy mire jut a régebbi fejlesztésű Ferrarival.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr291303693

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása