HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 15.

2009.08.12. 19:27 Gabbá

Kerékpározás

A Sport Klub TV. csatorna vasárnap is közvetíttet  kerékpár versenyt. De most már kiderítettem, hogy milyen versenyt adnak. Sajnos a műsorújságban nem közölték a közvetítést sem. Helyette valami foci volt kiírva. Szóval az a biciklis verseny, amit szombaton és vasárnap is közvetített a Sport Klub csatorna, ráadásul magyar élversenyzőket is lehetett látni, a 3. Székelyföldi Kerékpáros Körverseny volt. A két nap alatt tulajdonképpen 3 futamot is közvetítettek. Volt két délutáni szakasz és vasárnap délelőtt egy hegyi egyenkénti. Ezt aztán vasárnap délután felvételről adták le. Szóval öröm volt látni a magyar élversenyzőket, illetve az erdélyi Tusnád csapatában is volt 3 magyar kerekes. Szép magyar siker született, mert az összetettben Cziráki István a II. lett. A Betonexpressz 2000- Limonta csapata a csapat versenyben III. lett, míg a Tusnád Cycling Team (ahol Lengyel, Szeghalmi és Kiss révén magyarok is voltak) megnyerte a csapatok vetélkedését. Jó volt nézni a magyar versenyzőket, illetve az UCI pro tour tagsára vágyó csapatok küzdelmét. Ezek a csapatok azért is hajtottak nagyon, mert augusztus 15-én lezárják az országok rangsorát és nem mindegy, hogy egy ország hányadik, hiszen a VB-n ennek függvényében indíthatnak több, vagy kevesebb versenyzőt. Mi magyarok ezekkel az UCI pontokkal jelenleg a 22. helyen állunk. Kíváncsi leszek, hogy az őszi VB-n hány magyar versenyzőt indíthatunk majd. 

 

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr491305685

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása