HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 17.

2009.08.14. 21:21 Gabbá

Tenisz

A jó hírrel kezdem. Czink Melinda legyőzte a nálánál sokkal esélyesebb Ivanisevicset két szoros játszmában a cincinnatti női tenisz tornán. Az eddigi találkozójukon mindig a szerb hölgy nyert, sőt volt világelső is a ranglistán. Ehhez képest a mi Melindánk a ranglistán sokkal hátrébb van jegyezve, de elkapta és rövidítésekben megverte az ellenfelét. Ez már csak azért is nagy szó, mert, valamelyik régebbi szubjektív írásomban már említettem a magyar sportolókat, hogy amikor igazán oda kellene tenni magukat, mert egy hajszálnyira van a győzelem, na akkor összeszoktak zavarodni és elvesztik az adott mérkőzést, szettet, játszmát. Most Czink Melinda, Hosszú Katinkához hasonlóan ott volt fejben és amikor kellett, akkor összpontosítva nyerte a rövidítést. Ráadásul nem is egyszer, hanem mindjárt kétszer is meg tudta ezt csinálni a nála sokkal előrébb jegyzett versenyzőnővel szemben. A legjobb 8 közé jutásért már játszott, de annak eredményét sajnos még nem tudom, de remélem, hogy azt az akadály is simán vette, és érik egy kisebb fajta meglepetés. Mindenesetre szorítok neki, hogy minél később essen ki. Aztán hamarosan úgy is a US Open, ahol tovább javíthatja majd a ranglistás helyezéssét egy jó szerepléssel.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr81310071

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása