HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

április 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 651. #kerékpározás# + #kerékpározás#

2009.08.16. 17:23 Gabbá

Kerékpározás: Szentistvántelep - Szentendre - Leányfalu - Tahitótfalu - Dunabogdány - Visegrád - Dömös - Pilismarót - Pilismarót-basaharc - Esztergom - Tát - Nyergesújfalu - Bajót - Bajna - Szomor - Zsámbék - Páty, 107,24 kilométer, 3 óra 51 perc 24 másodperc, ami 27,9-es kilométer/óra átlag, kerékpározás: Páty - Zsámbék - Tök - Perbál - Tinnye - Piliscsaba - Pilisvörösvár - Csobánka - Pomáz - Szentistvántelep, 49,57 kilométer, 1 óra 54 perc 35 másodperc, ami 25,9-es kilométer/óra átlag.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Amióta írom ablogomat, ilyen még nem volt, hogy egy bejegyzésnél két ugyanolyan mozgás forma szerepel. Ma ez is megtörtént. Egy baráti házaspárhoz tekertem el Pátyra, majd a látogatás után ismét bringára pattantam és hazatekertem. Odafelé azért tekertem egy lényegesen hosszab utat, mert a 10-es utat ki akartam kerülni. Nagyon jók voltak a lábaim, egészen Nyergesújfaluig. Aztán amikor befordultam Zsámbék felé a hepe-hupák sokat kivettek belőlem. Nem nagy emelkedők voltak ezek, viszont fel egy kicsit, majd le egy kicsit, aztán megint fel és megint le. Ez így váltakozott egészen végig. Felfelé kiállva tekerni, hogy megmaradjon a sebesség, visszakapcsolva a váltót, lefelé pedig nagy áttételt hajtani. Szóval ez elfárasztott eléggé. Zsámbék és Páty között volt egy kis sunyi lapos emelkedő, vagy 2 kilométeren keresztül. A házaspár babáját látogattam meg, vittem neki egy kis ajándékot, és beszélgettem a szülőkkel. Aztán visszafelé olyan érzésem volt, hogy a lábaim ismét erősek. Hát széllel Páty és Zsámbék között a már említett sunyi emelkedő, most lejtő lett és végig száguldoztam rajta. Aztán megint jöttek a kisebb-nagyobb emelkedők, lejtők. Az emelkedők alatt érzetem a lábaimat. A piliscsabai emelkednél már kezdődő görcsölés jelentkezett a comjaimban. Féltem is a csobánkai nagy emelkedőktől, hogy hogyan fogm bírni. Szerencsémre aránylag simán túléltem, bár egyre jobban kínzott a görcs. Hazaértem, de elfáradtam a mai két tekeréstől, ami összesen 156,81 kilométer volt. Megmértem a súlyomat, mert már régen mázsáltam le magam. Ez is egy jó eredményt lett, mert 65,3 kg-t mutatott a mérleg. Annek ellenére, hogy elfáradtam, az endorfinok dolgoztak bennem, jól eső fáradtság, és némi büszkeség töltött el.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpározás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr321313233

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása