HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 25.

2009.08.22. 20:57 Gabbá

Atlétika

Egy egyszerű hírról szeretnék ma polemizálni. Azután, hogy Usain Bolt 100-on, 200-on olyan nagy eredményt ért el, szinte isteni magasságokba emelte az atlétikai nagymenőket. Hiszen akármelyik számról beszélünk, vagy emlegetjük, olyan eredményekkel lehetett nyerni, ami egyszerű halandó számára a csillagos égben van. Akár női, akár férfi versenyszámról beszélünk. Ezek közül is kiemelkedik Bolt eredménye. Persze a több győztesnek sincs miért szégyenkeznie. Erre tegnap, vagy ma reggel olvasom, hogy a férfi 50 kilométeres gyaloglás olimpiai orosz bajnoka, azért nem nyert a VB-n, mert ő is ember, és bizonyos szükségletei miatt kényszerült a mobil WC-t meglátogatni. Viszont ezzel elúszott az esélye, hogy nyerjen, mert a többiek közben 30-40 másodperccel előtte voltak, mire végzett. Na, ez a hír, ami számomra továbbra is bizonyítja, hogy azért ezek is emberek és nem egy szuperlények. Ők is abból az anyagból vannak, mint én, vagy bárki más e sártekén. Persze azon el lehetne polemizálni jobban, hogy ez hogyan fordulhatott elő, egy többszőrös bajnokkal, aki ráadásul esélyes is volt a versenyszám megnyerésére. Hiszen eme kis emberi gyarlóság kezelése is hozzátartozik a modern versenyekhez. Hiszen elég pár másodperc és oda az évek hosszú munkája alatt szerzett tudás. Ennek ellenére bízom benne, hogy az orosz versenyző még lesz világbajnok, de már szükségleteit megfelelően tudja majd kezelni. Amikor elkezdtem a blogomat írni velem is előfordult, hogy bizony abba kellett hagynom az edzést, mert fontosabb dolgok voltak, mint sem hogy fussak. De én hol vagyok a profi versenyzőtől? És velük is előfordul az ilyesmi! Ez viszont megnyugtat, hogy ők sem másik, mint én, vagy te.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr251331394

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása