HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Entrenador Subjetivo 33.

2009.08.30. 21:08 Gabbá

Kerékpározás

Elkezdődött tegnap a Vuelta, ha jól tudom a 69., de ennek még majd utána nézek. A tegnapi prológot Canchellara nyerte, a sprinterek előtt. Ez egy 4,5 kilométeres rövid szakasz volt. Érdekes, de az idei Vuelta Hollandiából indult. A első etapot a szervezők szakasznak minősítették, bár nem volt 10 kilométernél hosszabb. Ugyanis ennél rövidebb etapot az elején prológnak szokták venni és csak arra jó, hogy egy rangsort állítsanak fel az indulók között, illetve megmutassák magukat az induló brungások. Persze a szervezők, rendezők joga, hogy ezt prológnak veszik, vagy szakasznak. Mindenesetre a spanyolok szakasznak vették ezt a rövid bemutatkozó részt. Ma már egy rendes szakasz volt Hollandiában, ahol Emmenben volt a befutó és közel 200 kilométert hajtottak a fiúk. Aránylag sík szakasz volt, nem voltak benne hepe-hupák sem. Viszont voltak benne Pave-k! Ezt nem mindenki szereti, ha alatta az út szétrázza az ember sejhaját. Sőt az egyik versenyzőnek még le is tört egy ilyen pave után a kormánya is. A spanyol versenyzők nem nagyon szeretik ezeket a rázatókat. Végülis sprint befutó lett, ahol a német Ciolek nyert meg. Az összetetben továbbra is Canchellara vezet, Ciolek a második 8", Bonen a harmadik 9" lemaradva. Kíváncsi vagyok a végére, mert Sipiék már keddre hegyeket ígérnek, és még hol vagyunk a Pireneusoktól! Remélem, hogy a Vuelta izgalmasabb lesz, mint a Tour volt.

Szólj hozzá!

Címkék: entrenador subjetivo

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr841349341

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása