HTML

The Coach

Küzdelmem, a sportolói múlt ellenére a kilók ellen, több fronton! Úgy is írhatnám, hogy feleslegessé vált, megunt zsírtartalékaimat, áron alul értékesíteném! Minden megoldás érdekel!

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Weboldalak

Ajánlatok

Friss topikok

HTML doboz

<a href="http://sport-kiraly.blog.hu/" target="_blank"> <img style="border: none;" src="https://m.blog.hu/sp/sport-kiraly/image/sport_kiraly.jpg" alt="" height="70" width="200"> </a>

Nr. 669. °ugrálókötelezés° + /futás/ + (úszás) + ¤szaunázás¤

2009.09.03. 19:13 Gabbá

Ugrálókötelezés + futás: 5x500 ugrálókötelezés (2500), közben 4x20 kör futás a medence körül, mindkét irányba, ami összesen 6 kilométer jelent, úszás: 500 hát, 500 gyors, szaunázás: 1x50 perc folyamatos szaunázás.

Megjegyzés, vélemény, élmény: Ma már végre tudtam ismét úszni. Egész nap a főnököm pezsgett, mint a habzószóda, ezért nem tudtam, még ebédidőben sem edzeni. Ezért, amikor már nyugodt volt a helyzet, akkor álltam neki mozogni. Ugrálókötelezéssel kezdtem és azzal is fejeztem be az ugrálásból és  futásból álló egyvelegemet. Az egésszel 57 percen belül végeztem, ami egy újabb csúcs. Ehhez az kellett, hogy az ugrálókötelezésben mindössze csak 1x álltam le, az is az első sorozatban volt. A többit megállás nélkül teljesítettem. a futás is jól ment, nem éreztem a tegnapi bringázást. Bár kissé a vádlim fájt, de ez nem volt olyan veszélyes, hogy befolyásolta volna a futásomat. Alig vártam, hogy ezután  bele csobbanjak a vízbe. Nem úsztam sokat, de élveztem. És persze el is fáradtam egy kicsit. Pedig csak 1 kilcsit kavartam a vízben. A vállöv izamaim be is álltak és bekötöttek. De ennek ellenére nagyon jó volt ismét úszni. a hát még aránylag jól ment, bár bele süllyedtem a vízbe. A gyors egy kicsivel jobb érzést váltott ki belőlem, de szerintem ez sem volt jobb kivitelű, mint a hát. Utoljára maradt a szaunázás. Csak 50 percet voltam bent a melegben egyszerre, mert már nem volt időm a további szaunázásra. Én kapcsoltam be a kályhát és ezért tudtam 50 percet egyfolytában melegedni, meg izzadni. Ez a mai napom is nagyon jó volt. Ráadásul az egyik kollégám megdícsért, hogy milyen jól nézek ki, mennyit fogytam és a hasizmom is kezd kockásodni. Szóval "híztam" egy keveset, jól esett, hogy megdícsértek.

Szólj hozzá!

Címkék: úszás futás ugrálókötelezés szaunázás

A bejegyzés trackback címe:

https://thecoach.blog.hu/api/trackback/id/tr621358367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása